camp_header

En vellykket vintercamp

En vellykket vintercamp

[fusion_builder_container hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» menu_anchor=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» background_color=»» background_image=»» background_position=»center center» background_repeat=»no-repeat» fade=»no» background_parallax=»none» parallax_speed=»0.3″ video_mp4=»» video_webm=»» video_ogv=»» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_loop=»yes» video_mute=»yes» overlay_color=»» video_preview_image=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» padding_top=»» padding_bottom=»» padding_left=»» padding_right=»»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» border_position=»all» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding_top=»» padding_right=»» padding_bottom=»» padding_left=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» center_content=»no» last=»no» min_height=»» hover_type=»none» link=»»][fusion_text]

Det var stor stemning i Leangen Ishall i vinterferien under Nidaros Hockey Camp, og isen var full av unge håpefulle som ønsker å bli bedre hockeyspillere.

Tre dager i vinterferien ble av over 70 barn og unge i Trøndelag brukt til å delta på Nidaros Hockey Camp, og skal vi tro på tilbakemeldingene vi får fra både barn og foreldre var det en stor suksess.

Ville bare gi ros og skryt til gutta som var med fra Nidaros på vinterferiecampen gruppe A.
Guttungen hadde det knallbra, og synes det var synd at det måtte ta slutt. Det ga mersmak til flere camper som måtte komme. Det var herlig å se at a-lagsgutta klarer å være så «kompis» med unga. – Ole-Martin Andersen
 Fordelt på tre grupper fikk barn mellom 7-14 år boltre seg både på is og fysisk trening onsdag, torsdag og fredag, og flere alle barna var enige om at dette var en opplevelse de ville oppleve igjen.
Ingrid Kojen har kontroll på maten som fyller spente mager i løpet av campen.

For å kunne gjennomføre en slik camp har vi fått hjelp fra flere hold, og vi ønsker derfor å takke alle som har bidratt til å gjøre dette til en fantastisk opplevelse for store og små. Dette har ikke vært mulig uten de fantastiske trenerene som stiller opp frivillig, kjøkkenansvarlig, Ingrid Kojen, som sammen med sine hjelpere sørget for at barna fikk mat hver dag, og ikke minst våre samarbeidspartnere i form av Rema 1000 Moholt og Estenstadhytta ved Jarl Inge Krognes.

Som hovedansvarlig for trenere var også Jan Morten Dahl meget fornøyd med innsatsen til alle deltagerne denne uken. «Det er veldig inspirerende for oss som ønsker å delta på dette at også barna setter pris på det, og viser at de ønsker å bli bedre hockeyspillere. Alle og enhver fulgte nøye med på hva trenerne hadde å si, og gjorde sine oppgaver til punkt og prikke. Det gror godt i Trondheim, og flere av disse spillerne har potensialet til å være bærebjelker i trøndersk hockey fremover.»

[/fusion_text][fusion_section_separator divider_type=»clouds» divider_position=»left» divider_candy=»top» icon=»» icon_color=»» bordersize=»» bordercolor=»» backgroundcolor=»» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» /][fusion_gallery image_ids=»2791,2792,2793,2794,2795,2796,2797,2798,2799,2800,2801,2785,2813,2814,2812″ layout=»grid» picture_size=»auto» columns=»» column_spacing=»10″ hover_type=»liftup» lightbox=»yes» lightbox_content=»title_and_caption» hide_on_mobile=»small-visibility,medium-visibility,large-visibility» class=»» id=»» /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER