Hovedtrenerne for Nidaros Junior Elite sesongen 20/21 er klar, og sportslig leder Steinar Jonassen er svært fornøyd med teamet som nå skal jobbe med Trønderske Juniorer. Vi har nå et særdeles kompetent trenerteam rundt våre juniorlag og vi er sikker på at vi skal kunne utvikle både klubb og spillere videre i sesongen(e) som kommer.

«Jeg er veldig glad og ydmyk over å ha fått tilliten til å komme til Trondheim, og ser fram til å komme i gang med sesongen og det spennende arbeidet som ligger foran oss» sier nyansatt hovedtrener for U21, Martin Jansson. Jansson kommer fra den svenske klubben Frölunda, hvor han har jobbet som assistentcoach for klubbens U18-lag. I tillegg har han vært 4 år i Canadisk juniorhockey hvor han har vært både trener og General Manager. Jansson skal være hovedtrener for U21, i tillegg til å jobbe tett på de andre lagdelene i klubben. Jansson skal også være tilknyttet Strinda toppidrett hockey.

«Da Nidaros kom inn i bildet så ble det med en gang veldig interessant. Jeg har hatt en lang dialog med klubben og det har vokst frem en stor nysgjerrighet i meg.

Å få utvikle spillerne sammen med de øvrige trenerne i klubben er noe jeg virkelig ser fram til. Jeg tror at vi sammen skal få mange fantastiske timer i Leangen ishall der vi jobber sammen for klubben, men fremfor alt spillernes beste, slik at de kan kunne ta nye steg.»

Martin Jansson kommer fra Gøteborg og Västra Frölunda, han får en viktig rolle i utviklingen av trøndersk juniorhockey. Foto; Christian Wahlgren, pucksnack.com

«Å få en slik ressurs til Trondheim er utrolig spennende, og stort løft for klubben og kretsen» sier Jonassen.

Sammen med Jansson på U21 er Kenneth Madsø ansatt som assistenttrener. Madsø fulgte laget som hovedtrener i fjor, og går inn i sin tredje sesong som trener i Nidaros Junior. (Hovedtrener U18 sesongen 18/19).

På U18 fortsetter Martin Fossli som hovedtrener. Dette blir hans tredje sesong som hovedtrener i Nidaros Junior Elite. Martin vil lede U18-laget sammen med assistenttrener Stian Røsten som også fulgte U18-laget i sesongen 19/20. Fossli har i tillegg en rolle som assistenttrener for U16 landslaget, og har nylig fullført forbundets trener 3- utdanning som er høyeste nivå. Klubben er særdeles fornøyd med det Fossli har tilført tidligere sesonger, og er derfor glad for å ha ham med videre.

Martin Fossli går inn i sin tredje sesong som hovedtrener i Nidaros Ishockey Junior Elite

«Vi ønsker prioritere spillernes individuelle utvikling gjennom enda tettere oppfølging og samarbeid med den enkelte spiller» sier Fossli, som ser fram til et spennende samarbeid med de øvrige trenerne.

Trond Olsen er ansatt som hovedtrener for U16. Olsen er også en av få med trener 3 utdanning i Trondheim, og har mange års erfaring med så vel ungdomshockey, junior elite og 1. divisjonshockey.I tillegg har han 60 studiepoeng i pedagogikk som kan komme godt med både overfor spillere og ambisiøse foreldre.

Trond har den kunnskapen og kompetansen vi søker til våre lag, sier sportslig leder Steinar Jonassen.

«En treningsvillig gruppe med bra potensial» sier hovedtrener Olsen om sesongens U16-lag

Klubben krysser fingrene for en så normal sesongstart som mulig, og planlegger ut fra det. Det gjennomføres felles off ice- treninger for lagene hver uke, noe som er viktig for å holde lagene samlet og hindre frafall i den spesielle perioden man har vært inne i knyttet til Covid 19.

Det er viktig å holde både fokus og engasjementet oppe. Vi vil derfor i år prioritere sommertrening i større grad gjennom hele sommeren, hvor man ellers har hatt en pause i juli.

Vi gleder oss enormt til ny sesong, og se klubb og spillere ta nye steg.