expoheader

Expoline forlenger samarbeidet

Expoline forlenger samarbeidet

Expoline forlenger samarbeidet med Nidaros Hockey.

Expoline er en totalleverandør innen markedsmateriell. De har høy kompetanse innen skilting, foliering og utsmykking av kontorer, messestands og ellers det meste annet en bedrift trenger for å profilere seg selv. Salgssjef hos Expoline, Morten Dyngeland, ser frem til videre samarbeid med klubben.

Eier og daglig leder hos Expoline, Gian Carlo Buoso, er godt fornøyd med fortsettelsen av avtalen. Her sammen med vår egen Daniel Björnberg.

«Vi ønsker å videreutvikle den relasjonen og det samarbeidet vi begynte på forrige sesong med både klubb og andre partnere av Nidaros Hockey. For oss er B2B-nettverket en viktig del» sier Dyngeland til nidaroshockey.no

Har du sett de stilige spillerplakatene som henger ved inngang til Leangen Arena? Disse er det Expoline som har produsert, og de leverer også andre profileringsmuligheter. Flere av Nidaros Hockeys samarbeidspartnere har også benyttet seg av tjenestene til Expoline som følge av samarbeidet.

De kjører jevnlig kampanjer, og for å holde deg oppdatert på kampanjer som er aktuelle i skrivende stund anbefales det å sjekke ut deres kampanjesider. Her finner du alltid oppdatert informasjon om tilbud som kan komme til nytte.

Vi ønsker Exploine velkommen med videre på laget!

Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med salgs- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER