sign_unger

Fjorårets kaptein med videre

Fjorårets kaptein med videre

Tonnevis av rutine, og kanskje enda mer pågangsvilje. Det er ord som oppsummerer Niklas Unger Nilsen godt. Nå er han med videre nok en sesong for Nidaros Hockey.

131 GET-ligakamper. 122 førstedivisjonskamper. 26 år gammel. Niklas Unger Nilsen er en av de mest rutinerte ungguttene man finner i trøndersk ishockey for tiden, tross mange skadeplager opp gjennom årene. Han har vært både i Frisk Asker og Sparta Sarpsborg, men største delen av karrieren har han spilt i Trondheim for Rosenborg eller Nidaros. Den lille terrieren som alltid gir 100% på isen ser frem mot en ny sesong med nye veier.

«Den veien som det nye styret har staket ut er noe jeg har savnet lenge. Jeg har opplevd mange opp- og nedturer i karrieren min, men jeg kan helt ærlig ikke se en nedtur i fremtiden med planene som er lagt nå. En åpen og ærlig markedsplan er akkurat hva vi trenger for å vise at det helt klart er liv laga for et elitehockeylag i Trondheim»

For Niklas Unger Nilsen er ikke bare spiller på Nidaros Hockey. Han bidrar også på markedssiden av klubben, og har allerede sikret avtaler som kommer klubben til nytte.

De fleste blant det trønderske hockeypublikummet kjenner godt til Unger Nilsen fra før, men for de som ikke kjenner han gir han sin beskrivelse av seg selv på isen.

Niklas Unger Nilsen har en tendens til å score de viktige målene, sier sportslig leder Fredrik Linge.

«Jeg er en ledertype, som ønsker å sette standarden på aller første trening. Kjennetegnet mitt er at jeg ofrer meg i hver duell på isen, og står alltid opp for lagkameratene mine. Den lange veien mot eksamen i februar / mars starter nå, og jobben som gjøres i sommer er utrolig viktig for hvordan vi står når den tid kommer. Jeg ønsker å bidra til at det grunnlaget vi legger skal være så godt som overhodet mulig.»

I likhet med flere av de andre på laget har Unger Nilsen også spilt sammen med den nyansatte treneren Ilya Dubkov, og han gleder seg til å jobbe sammen med kompisen.

«Jeg har hatt gleden av å spille med Ilya i flere år, og jeg har lært utrolig mye allerede. Han liker å holde pucken i laget, og jeg håper han tar med dette over til trenerrollen også. Vi har mye bra på gang i gruppa nå, og jeg tror Ilya kan få ut det beste fra hver eneste spiller. Det må jo bare bli bra.»

Sportslig leder Fredrik Linge er naturlig nok svært godt fornøyd med å få signaturen til Unger Nilsen på plass.

«Han er en veldig viktig brikke i dette Nidaros-laget. Han er en spiller som er vond å spille mot, han kan brukes i alle situasjoner, og har en tendens til å score de viktige målene.»

Følg Niklas Unger Nilsen på sosiale medier, og se hans statistikk her:
Instagram
Twitter
Eliteprospects

Velkommen med videre, Niklas!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER