DSC_0432

Før kampene: Comet – Nidaros

Før kampene: Comet – Nidaros

Etter en skuffende kamp søndag er Nidarosgutta klare for revansje, i helga går turen til Halden ishall – der venter Comet på motsatt banehalvdel.

– Vi må tåle en dårlig dag
Med et sjeldent tap søndag i bagasjen tar Nidaros turen til Østfold for å revansjere seg. – Vi alle var skuffet over søndagskampen, mest over hvordan vi tapte den. Flere av spillerne må bli mere stabile, det gjelder både unge og gamle. Når det er sagt så må vi tåle å ha en dårlig dag, jeg synes Narvik spilte godt og jobbet hardt gjennom hele kampen, sier trener Jan Morten Dahl. Denne uka har laget hatt en god treningsuke, med fult lag er Nidaros klare for å spille over Comet. – Vi har jobbet med å få raskere kontringer og spillet i offensiv sone, hvis vi klarer å holde tempoet vi har på treningene så skal ikke Comet klare å henge med oss i 3 perioder, sier Dahl.

– Det blir en krig
Nidaros slo Comet komfortabelt 6-2 og 5-3 i høstens møter i Leangen, likevel tror Dahl at Nidaros må spille godt for å få med seg alle poengene hjem til Trondheim. – Comet er et lag som kan ta poeng fra alle lagene, så det blir en krig.
For Comet har et bra lag med blant annet tidligere GET-liga spiller Mats Weberg tilbake i klubben, han var utlånt til gamleklubben Sparta Warriors tidligere i sesongen og var ikke med opp til Trondheim ved forrige møte. Med sine 20 poeng ligger han på fjerdeplass på lista over Comets beste poengplukkere er han en spiller Nidaros må se opp for.

Poengtoppen
Foran Weberg på lista over hjemmelagets tre beste poengplukkere er Einar Egeland med 30 poeng fordelt på 13 mål og 17 assist, Fredrik Olsson med 26 poeng fordelt på 14 mål og 12 assist, og Markus Lindholm med 24 poeng fordelt på 9 mål og 15 assist.

Nidaros sine topp tre poengplukkere er Inge Stokvik med 35 poeng fordelt på 22 mål og 13 assist, Fredrik Rennie Linge med 34 poeng fordelt på 15 mål og 19 assist, og Andreas Svedlund med 30 poeng fordelt på 17 mål og 13 assist.

Kampene spilles lørdag 14. januar 16:00 og søndag 15. januar 14:30 i Halden Ishall – begge kampene kan sees via LiveArena eller følges på Hockey.no

SISTE NYTT

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER

Kommende kamphelg: Gjøvik vs Nidaros

LES MER