Nok en tur sørover for gutta, og denne gangen skal det spilles to tøffe bortekamper mot ulvene fra Furuset. 

Det er et heltent Nidaros-lag som er på tur ned til østlandet for to nye bortekamper. Selv om flere spillere er tilbake fra forrige helg er det fortsatt en del som ikke er tilgjengelig til kamp. Martin Lund, Joakim Erbe, Inge Stokvik og Markus Noteng er bare noen av gutta som ikke er med til Oslo. Samtidig skal flere av unggutta være med U20 som møter Vålerenga borte i helga.

Forrige gang lagene møttes i Leangen endte det med tre poeng for hvert av lagene, mens Furuset tok alle poengene i lørdagskampen slo Nidaros tilbake med en solid 4-0 seier dagen etter. Nidaros fikk med seg alle seks poengene fra Gjøvik forrige helg, hjemmelaget derimot kommer fra to tap mot kvalik-utfordrer Comet Halden. Med 4-3 på lørdag og 6-2 i Furuset Forum på onsdag er det nok et revansjesugent hjemmelag som venter.

Poengtoppen
Topp tre poengplukkere i Nidaros er Mathias Saksvik Bààr med 22 poeng fordelt på 7 mål og 15 assist, Dag-Morten Wehn med 20 poeng fordelt på 10 mål og 10 assist, mens Fredrik Linge står med 12 poeng fordelt på 7 mål og 5 assist.

Hos hjemmelaget Furuset har Eemeli Skantz 17 poeng fordelt på 3 mål og 14 assist, Jonas Thorstensen har 15 poeng fordelt på 5 mål og 10 assist, mens Jere Isaho har 13 poeng fordelt på 8 mål og 5 assist.

Helgens kamper spilles lørdag 16:00 og søndag 12:30 i Furuset Forum – man kan også følge kampene live på Hockey.no og Livearena

Denne helgen kan du også følge det indre liv i laget når vi får bli med Svein Petter Falk-Larssen på tur via vår Instagramkonto – Nidaroshockey

Flere nyheter

Tilbake til forsiden

Nidaros vs Haugesund (On time)

PosLagGPPTS
100
200
300
400
500
600
700
800

SAMARBEIDSPARTNERE