DSC_0239

Før kampene: Grüner – Nidaros

Før kampene: Grüner – Nidaros

Igjen tar Nidaros turen ned til Østlandet, denne helgen er det Grüner som venter på motsatt halvdel. Nidaros-gutta er klare for å kjøre over hjemmelaget med høyt tempo og trøkk.

– En av våre beste treningsuker
Etter en skuffende helg med kun to poeng med hjem fra Halden forrige helg har Nidaros jobbet godt på trening for å revansjere seg. – Dette har vært en av våre beste treningsuker, det har vært et meget høyt tempo på alle treningene, sier trener Jan Morten Dahl. Nå som gruppa møter motgang mener at man får se hva som bor i laget. – Det er nå vi ser hva som bor i guttene, og det bor masse i gruppa her. Vi gjør ikke noe annerledes, vi leder jo serien ennå, sier han.
Nå er han klar på hva Nidaros må gjøre for å få med seg alle seks poengene hjem fra Grünerhallen.
– Vi skal kjøre over dem med høyt tempo og trøkk i ALT vi gjør. Defensivt er vi veldig gode, nå må vi bare få mer trafikk foran målet til motstanderne så vi får scoret flere mål.

– Ingen brødreduell
Møtene i Leangen ishall endte med en seier til hvert av lagene i overtime, og nå møter topplaget Nidaros et Grüner som ligger på syvendeplass før helgens kamper med 42 poeng så langt i sesongen. Dessverre har det kommet flere forfall i troppen før helgen. Fredrik Linge er en av dem som ikke er med ned, dermed får vi ikke en reprise på brødreduellen fra oktober, da han møtte sin bror Christian Linge til kamp.

Poengtoppen
Topp tre poengplukkere for Grüner er Vojtech Zounek med 42 poeng fordelt på 16 mål og 26 assist, Krister Evensen med 35 poeng fordelt på 12 mål og 23 assist, og Emil Näsholm med 32 poeng fordelt på 14 mål og 28 assist. Man kan også legge til nummer fire på lista som er nettopp Christian Linge med 23 poeng fordelt på 8 mål og 15 assist.

Da har det gått bedre for storebror Fredrik Rennie Linge som topper Nidaros sin topp-tre liste med 36 poeng fordelt på 17 mål og 19 assist, foran Inge Stokvik med 35 poeng fordelt på 22 mål og 13 assist, og Andreas Svedlund med 32 poeng fordelt på 17 mål og 15 assist.

Kampene spilles lørdag 21. januar 16:00 og søndag 22. januar 14:30 i Grünerhallen, kampene kan følges på hockey.no og livearena.
Vi kommer tilbake med reaksjoner og intervju etter søndagens kamp på Facebook.

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER