07012017095A4086

Før kampene: Nidaros – Hasle-Løren

Før kampene: Nidaros – Hasle-Løren

I helgen spilles sesongens siste kamper i grunnspillet når seriemester Nidaros tar imot kvalik-jagende Hasle-Løren i Leangen Ishall – møt opp og gi gutta den hyllesten de fortjener.  

– Vi skal spille vårt eget spill
Selv om Nidaros allerede har sikret førsteplassen, og kvalik til neste års GETliga er det fortsatt veldig åpent hvem som tar den andre plassen. Helgens motstander Hasle-Løren, og Ringerike har begge 70 poeng mens Comet Halden har 73 poeng, med en kamp mer spilt. Med andre ord kommer helgens kamper til å bli tøffe, og Nidaros kommer til å gi alt i de to siste kampene som god forberedelse før kvalikspillet starter.
– Vi vil prøve litt forskjellige rekkekombinasjoner i helgen, men vi skal spille vårt eget spill som vi har gjort hele sesongen, sier Nidarostrener Jan Morten Dahl.

– Motiverende når noen ikke har troa
Dahl hadde troa på laget, men hadde aldri trodd det kom til å gå så bra etter opprykket forrige sesong. – Jeg hadde ikke trodd at vi skulle være med helt oppe i toppen, men guttene viste tidlig at de tok nivået som vi trengte for å henge med. Vi er det best trente laget i divisjonen og derfor har vi klart å være jevnt god hele sesongen. Det er alltid motiverende når noen ikke har troa på deg, sier han.
Han har også uttalt at Nidaros skal gi alt i de siste kampene i respekt for de andre lagene som er med og kjemper om kvalikplass. Forrige møte mellom lagene endte med en 3-2 seier til hvert av lagene, dermed kan vi vente oss to tette og jevne kamper også denne helgen.

Til helgens kamper er unggutten Jørgen Engstrøm ute etter og pådratt seg en hjernerystelse, Erlend Johnsen er tilbake fra karantene mens Arnt Gullikstad er tilbake i trening igjen etter å pådratt seg et brudd i håndleddet.

Poengtoppen
Hos bortelaget Hasle/Løren er topp tre poengplukkere Peter Steinbø Andersen med 58 poeng fordelt på 23 mål og 35 assist, Petrus Olivestam med 52 poeng fordelt på 23 mål og 29 assist, og Rasmus Forsberg med 40 poeng fordelt på 9 mål og 31 assist.

Hos hjemmelaget Nidaros er topp tre poengplukkere Inge Stokvik med 47 poeng fordelt på 28 mål og 19 assist, Fredrik Rennie Linge med 44 poeng fordelt på 21 mål og 23 assist, og Andreas Svedlund med 41 poeng fordelt på 19 mål og 22 assist.

 

Kampene spilles lørdag 25. februar klokken 15:00 og søndag 26. februar klokken 16:00
Billetter kan kjøpes i billettluka fra 1,5 time før kampstart.

Priser:
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER