_MG_6009

Før kampene: Nidaros – Narvik

Før kampene: Nidaros – Narvik

Det er klart for sesongens siste hjemmekamper i Leangen, og motstanderen er kvalik-klare Narvik, med en gammel kjenning i mål.  

Nidaros kommer fra to nye seiere fra kampene mot Hasle-Løren i Leangen forrige helg. Med to solide kamper med resultatene 5-0 og 7-1 kom gutta ut av helga med god selvtillit og en fjerdeplass på tabellen. Gjestene fra Narvik, med fjorårets Nidaroskeeper Joona Partanen mellom stengene, fikk med seg ni poeng forrige helg. De slo Furuset to ganger og fikk med seg seieren i den halvspilte kampen mot Grüner. Dermed sikret de andreplassen, og plassen i kvalik til GET-ligaen.

Dermed har ikke gjestene noe å spille for, det har Nidaros som har siktet seg inn mot tredjeplassen i 1. divisjon. – Vi er veldig motivert og fast bestemt på å ta tredjeplassen, sier kaptein Niklas Unger Nilsen etter fredagens trening. Ikke bare det, men Nidaros kan også være det laget som tar flest poeng siste halvdel av sesongen. Han oppsummerer sesongen som ok, etter en treg start. – Vi tapte dessverre for mye i starten, etter jul har vi kommer tilbake på sporet, men det var  for seint, sier han. Trener Jan Morten Dahl er enig, og sier det er flere faktorer til den tunge sesongstarten. – Hadde vi ikke hatt så mye skader, sykdom og spillere som ikke kunne delta på bortekamper på grunn av familie og jobb så har vi vært i kvalik nå. Vi manglet 7-8 spillere flere av helgene, og da tapte vi flere poeng, også mot bunnlagene, sier Dahl.

I helga spilles sesongens to siste hjemmekamper, og Nidaros har også denne sesongen vært laget med desidert flest tilskuere på kampene i ligaen. Det utgjør en stor motivasjon for spillergruppa. – Publikum har stilt opp for oss hver helg, og de fortjener en ordentlig finish på sesongen, sier Unger Nilsen. Det mener også trener Mortis som har begynt å tenke frem mot neste sesong. – Selv om vi ikke ligger helt i toppen så er det vi som trekker mest publikum, så hockeyinteressen er her. Jeg håper og tror at klubben har signert stammen av spillere og trenerteamet i løpet av april, sier han før helgens kamper.
– Neste år er det bare å passe seg, vi skal opp til GET, avslutter kaptein Nilsen.

Poengtoppen
Hos Nidaros topper fortsatt Mathias Saksvik Bààr poengstatistikken med 42 poeng fordelt på 13 mål og 29 assist, Dag-Morten Wehn med 40 poeng fordelt på 18 mål og 22 assist, mens Svein Petter Falk-Larssen står med 26 poeng fordelt på 15 mål og 11 assist.
Hos gjestene Narvik leder Arttu Niskakangas statistikken med 49 poeng fordelt på 22 mål og 27 assist, Marcus Nordlund har 39 poeng fordelt på 20 mål og 19 assist, mens Martin Persson har 36 poeng fordelt på 15 mål og 21 assist.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 17:45 og søndag klokken 10:30 for helgas beste underholdning!

Billetter kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

– HUSK! Alle med sesongkort kan ta med en venn på kamp i helga, gjelder både lørdag og søndag.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER