DSC_0448

Før kampene: Nidaros – Narvik

Før kampene: Nidaros – Narvik

Tre uker etter forrige kamp er Nidaros igjen klare for å kjempe om seks poeng når Arctic Eagles fra Narvik står på motsatt banehalvdel i Leangen ishall.

Trent godt
Tre uker har gått siden Nidaros tok med seg seks poeng hjem fra Bergen etter to gode kamper, etter noen uker med trening, ferie og litt julemat er det igjen klart for to spennende kamper i Leangen ishall.
For det har ikke kun gått i julemat for Nidarosgutta i ferien, laget har hatt mange fellestreninger i tillegg til egentrening i jula. – Jeg tror vi er ett av lagene som har hatt flest egentreninger i ferien, så vi burde ikke være dårlig rusta i alle fall, sier backen Sigve Bråten.
Spillerne som ikke har vært i Trondheim i perioden har funnet andre lag å trene med for å holde formen vedlike.

– Spesielt å møte gamle lagkamerater
Bortekampene i Narvik i høst ente med fire poeng til Nidaros etter seier i overtime i begge de tøffe kampene. Trener Jan Morten Dahl gleder seg til å komme i gang etter noen uker kampfri, men tror ikke hjemmelaget får det lettere denne gangen heller. – Narvik har bare blitt bedre og bedre etter vi møtte dem i høst, sist serierunde slo de Hasle/Løren begge kampene. Jeg tror dette blir to tøffe kamper.
Bråten er enig i det trener Dahl sier. – Narvik hadde en veldig ustabil start på sesongen og vi fikk med oss to sliteseiere derfra, men nå har de kommet ordentlig i gang og tapte vell nesten ikke en kamp i tiden før jul – vi må være på hugget skal vi slå dem, sier backen.
Han spilte selv i Narvik i to sesonger før han kom hjem til Trondheim i sommer, og innrømmer at det er litt ekstra spesielt å møte gamle lagkamerater.
– Det er jo alltids litt spesielt, men jeg har kommet litt over det etter de to kampene tidligere i år. Det er jo Trondheim som er hjemme for meg, men det er mulig det blir slengt litt flere interne meldinger enn vanlig, sier han.

Jevnt bak Nidaros
Nidaros som ligger på toppen av tabellen har foran helgens kamper 52 poeng på 22 kamper, bak ligger Ringerike med 44 poeng, Grüner med 42 poeng og Hasle-Løren og Comet begge med 41 poeng, alle disse lagene har spilt 23 kamper. Helgens motstander Narvik ligger på sjetteplass med 38 poeng.
Dahl legger til at Nidaros ser ut til å stille fult lag i helgen, men at det har vært noen endringer i troppen.
– Frederic Viggen har valgt å legge opp, han vil prioritere skole og jobb. Samtidig har vi fått tilbake Erlend Johnsen etter seks måneder i Australia, men han spiller ikke denne helgen.

Poengtoppen
Topp tre poengplukkere for gjestende Narvik er Arrtu Niskakangas med 38 poeng fordelt på 18 mål og 20 assist, Robin Johansson med 34 poeng fordelt på 7 mål og 27 assist, og Marcus Nordlund med 30 poeng fordelt på 14 mål og 16 assist.

For Nidaros er topp tre poengplukkere Fredrik Rennie Linge med 34 poeng fordelt på 15 mål og 19 assist, Inge Stokvik med 32 poeng fordelt på 20 mål og 12 assist, og Andras Svedlund med 28 poeng fordelt på 16 mål og 12 assist.

Møt opp og støtt Nidaros i 2017s første hjemmekamper!
Kampene spilles lørdag 7. januar 17:45 og søndag 8. januar 13:15, merk dere tidspunktene.

Billetter kan kjøpes i billettluka fra 1,5 time før kampstart.

Priser:
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER