26240558_10155959642876506_707863019040664075_o

Før kampene: Nidaros – Tønsberg

Før kampene: Nidaros – Tønsberg

Foto: Dan K. Reinli / Gjøvik Hockey
Endelig er det klart for ny hjemmehelg i Leangen når vi tar i mot Tønsberg til dobbelkamp – og på lørdag arrangeres det bamsekamp i samarbeid med Hockey mot kreft.

Etter å ha innledet det nye året med fire strake seire er optimismen tilbake både i og rundt laget, og med seks poeng i helgens kamper vil man fortsette mot målsetningen om å vinne resten av årets kamper for å kjempe om opprykk til GET-ligaen neste sesong.

Helgens kamper er også de første hjemme i Leangen siden 26. november i fjor, slik at det er et lag som er sulten på å vise seg frem for det trønderske publikum igjen. Dessverre fikk skadelisten påfyll sist helg borte mot Furuset etter at både Olav Bertelsen og Fredrik Linge måtte gi seg grunnet hjernerystelse og blir borte en periode fremover. Dette gjør også at man må se til veteraner igjen, og etter å egentlig ha gitt seg for sesongen, tar Joakim Erbe en liten pause fra en hektisk hverdag for å forsterke en skadeskutt backrekke. Erbe har deltatt på treningene jevnlig i år, og den siste uken har han fått trent godt med laget.

Litt info om hva som skjer på lørdag
Hockey Mot Kreft vil ha stand i Leangen, kampsponsor Møller Bil Trondheim ha utstilling av noen av sine modeller og det vil være pauseunderholdning i begge pausene. Alle som har eller kjøper ambassadørkort i Hockey Mot Kreft får blant annet en gratis puck til puckkastekonkurransen som foregår i andre pause!

Poengtoppen
Hos Nidaros topper fortsatt Mathias Saksvik Bààr poengstatistikken med 24 poeng fordelt på 8 mål og 16 assist, Dag-Morten Wehn med 23 poeng fordelt på 11 mål og 12 assist, mens Fredrik Linge og Svein Petter Falk-Larssen begge står med 12 poeng fordelt på 7 mål og 5 assist.
Hos gjestene Tønsberg topper Eriks Ozollapa statistikken med 32 poeng fordelt på 21 mål og 11 assist, Joakim Stadsvik har 28 poeng fordelt på 3 mål og 25 assist, mens Tom Andre Jacobsen har 27 poeng fordelt på 7 mål og 20 assist.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 17:45 og søndag klokken 16:00 for å støtte gutta i årets første hjemmekamp – og ikke glem bamsekampen i samarbeid med Hockey mot kreft på lørdag!

Billetter kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

‼️Litt info angående bamsekampen på lørdag‼️
– Alle bamsene må være nye, og innpakka i plast (grunnet isen)
– Hockey mot Kreft har stand i hallen på kampdagen.
– Bamser kan kjøpes i hallen før kampstart.

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER