07012017095A3825.CR2_EOS_5D

Før kampene: Ringerike – Nidaros

Før kampene: Ringerike – Nidaros

Det er klart for sesongens to siste bortekamper når Nidaros drar til Hønefoss for å møte Ringerike Panthers. – og kanskje blir årets 1. divisjon avgjort allerede lørdag. 

Vi har hatt en meget god treningsuke med høyt tempo, og det må vi ta med oss inn i kampene i helga, sier Nidarosbacken Joakim Erbe. Laget jobber hver uke med å bli bedre og har inn mot de siste kampene i serien jobbet mye med kontringer og vendinger i midtsonen som kan bli viktig i disse kampene. Erbe mener vinneroppskriften er enkel – Vi må bare jobbe hardere enn dem og score på mulighetene vi får, sier han.

Møter lagene bak på tabellen
Forrige gang lagene møttes endte det med at alle seks poengene ble igjen i Trondheim etter seier 4-1 og 3-2. Allerede lørdag kan Nidaros avgjøre serien, med kun fire kamper igjen og en ledelse på 8 poeng ned til Hasle/Løren (som har en kamp mer spilt) og 11 poeng ned til helgas motstander Ringerike, og Comet Halden. Og de siste to helgene møter Nidaros nettopp Ringerike og Hasle/Løren, det tror Erbe kan være positivt. – Vi er glade for at vi avslutter med de to lagene. Da får vi spilt kamper med høyt tempo, noe det kommer til å bli i en eventuell kvalik. Vi gleder oss til ukene fremover, sier han. Han får støtte fra trener Jan Morten Dahl som også mener de siste kampene blir viktig.
– Jeg vil at vi skal vinne alle kampene som er igjen, så får de bak oss gjøre opp seg imellom. Vi har en stor og jevn tropp nå, så det er hele tiden kjemping om plassen og istid, sier Mortis.

Nidaros drar til Hønefoss med tilnærmet full tropp, kun Arnt Gullikstad (skadet) og Erlend Johnsen (tre kampers karantene) mangler.

Poengtoppen
Hos hjemmelaget Ringerike er topp tre poengplukkere Martin Scott Hagen med 46 poeng fordelt på 17 mål og 29 assist, Kristoffer Melin med 45 poeng fordelt på 19 mål og 26 assist, og Joachim Engesveen med 34 poeng fordelt på 24 mål og 10 assist.

For Nidaros er topp tre Inge Stokvik med 46 poeng fordelt på 28 mål og 18 assist, Fredrik Rennie Linge med 42 poeng fordelt på 20 mål og 22 assist, og Andreas Svedlund med 38 poeng fordelt på 19 mål og 19 assist.

Kampene spilles lørdag 18. februar 16:00 og søndag 19. februar 15:00 i Schjongshallen – kampene kan følges live på LiveArena eller Hockey.no

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER