Fredag 27. januar arrangerte vi frokostmøte for våre samarbeidspartnere hos Quality Hotel Prinsen. Foto: Anders Holmberg

Et effektivt partnernettverk er viktig for enhver idrettsklubb, også Nidaros Hockey. Vi ønsker alltid at du skal få noe igjen for å være samarbeidspartner for klubben, og ikke at det bare er et enveisforhold hvor vi mottar alle godene. Et sterkt og effektivt partnernettverk er viktig for både klubb og partnere, og sist fredag samlet vi flere av våre partnere til et frokostmøte hos Quality Prinsen Hotel for å dele informasjon og kunnskap på tvers av bedrifter. De fremmøtte fikk også et grundigere innblikk i hvordan Nidaros Hockey ønsker å jobbe fremover fra assistenttrener Kenneth Madsø og styreleder Frode Storesund, og innslag fra blant andre hovedtillitsvalgt Hans Stølan fra SalMar og konsernsjef Ståle Gjersvold fra Aneo.

Daglig leder Runar Hoff Skaråsen og styreleder Frode Storesund forklarer veien videre for Nidaros Hockey. Foto: Anders Holmberg

Vi jobber stadig med å gjøre det mer attraktivt å være med i vårt partnernettverk, og vi har allerede planlagt både Partnerkamp hvor våre partnere skal ut på glattisen selv, og en ny nettverksturnering i Padel hos vår samarbeidspartner Trondheim Padelon før sesongen tar slutt. Det skal lønne seg å være med Nidaros Hockey!

Vi ønsker også å rette en stor takk til Ulf, Vidar og hotelldirektør Rune Sagen hos Quality Hotel Prinsen som sammen oss sto for vertskapet og serverte en strålende frokost denne fredagsmorgenen.

Flere nyheter

PosLagGPPTS
13575
23570
33565
43559
53548
63548
73541
83514

SAMARBEIDSPARTNERE