bk_header

– Gøy med mer ansvar

– Gøy med mer ansvar

Marius Betten Kristoffersen (23) har tatt nye steg hvert år i Nidaros-drakten. Nå er han klar for å ta det enda lenger. Foto: Elisabeth Almhjell

Med unntak av en snartur innom Tsjekkia og Ringerike har Marius Betten Kristoffersen, i garderoben bare kalt «BK», spilt hockey på trøndersk jord. Først for Rosenborg, og siden han kom tilbake i 2017 for Nidaros. Der har det gradvis blitt mer og mer spilletid, og mer og mer tillit fra trenerteamet. Og skal vi tro backen selv er han godt fornøyd med å få mer ansvar i laget.

«Sist sesong var veldig lærerik for meg, og det har vært gjennomgangsmelodien de siste sesongene. Nå har jeg fått etablert meg mer i «senior-gruppa», og det betyr også mer ansvar. Det synes jeg er ekstra gøy, og det er også godt å se at juniorene kan spille sammen med meg.» sier en alltid smørblid BK til nidaroshockey.no

For akkurat det er nemlig en av hans mange gode kvaliteter. Kommer du en tur i garderoben i Leangen er det alltid et smil å få fra den unge trønderen. Hvorfor? Fordi han rett og slett trives.

«Mange spør meg hvorfor jeg orker å spille hockey gratis, og hovedgrunnen er egentlig ganske enkel; jeg stortrives med gutta i garderoben. Den stemninga som er der gjør det lett å dra på trening hver dag, og det blir jo nesten det samme som å gå til en jobb du trives i. Det er mye lettere når man trives enn om man gruer seg til å gå på trening. I tillegg så passer ikke spillestilen min inn i oldboys hockey riktig enda, og noe må jeg jo finne på!» ler Kristoffersen.

Vi ønsker Marius velkommen tilbake på laget, og gleder oss til å se han tilbake på isen når sesongen endelig drar i gang!

Les mer om hans statistikk på Eliteprospects

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER