header_grafen_web

Grafen utvider samarbeidet

Grafen utvider samarbeidet

Grafen utvider samarbeidet med Nidaros Hockey.

Halvveis inn i toårsavtalen mellom Grafen og Nidaros Hockey er partene blitt enige om å utvide samarbeidet. Den mangeårige samarbeidspartneren ønsker å bidra mer. Daglig leder og eier av Grafen, Pål Espen Lerkerød Halvorsen, er meget spent på den kommende sesongen, og han synes det gjøres veldig mye riktig i klubben både på den økonomiske og sportslige siden. Tilskuddet av Daniel Björnberg er han også meget positiv til.

«Jeg tror ansettelsen av Björnberg er en svært smart beslutning for klubben, og det kommer til å styrke klubben på sikt.» sier han til nidaroshockey.no

For de som ikke kjenner til Grafen fra før er det en urban restaurant du finner i toppen av Nordre gate i Trondheim. Her kan du komme som du er og forhåpentligvis få den uformelle brasseri-følelsen. De har åpent til lunsj, samt ut i de sene nattetimer. Passer til både uformelle samlinger, og mer formelle arrangement som barnedåp, konfirmasjon, bryllup, julebord og etc i deres lukkede selskapsrom.

Grafen kan leies av både bedrifter og til private arrangement, eller besøkes på impuls.

Halvorsen og Grafen har som sagt vært samarbeidspartner med Nidaros Hockey i flere år allerede. Men hva var det som gjorde det interessant å ikke bare fornye, men å oppgradere avtalen denne sesongen?

«Som nevnt tidligere hadde vi en avtale ut 23/24-sesongen. Men all positiviteten og arbeidet som legges ned i klubben i disse dager synes jeg er svært positivt. Skal man etablere seg på øverste nivå, så må man ta tæring etter næring og ikke bruke mer enn man har. Det har man jo utallige eksempler på i topp-hockeyen det siste året. Samtidig er det viktig at man samler kreftene og får en mer strømlinjeformet reise fra hockeyskolen og helt opp til seniornivå. Skal Nidaros komme opp dit man hører hjemme, så må det jobbes rett og det må jobbes sammen om og tilby et best mulig produkt hele veien. Det føler jeg at det gjøres nå.» sier en entusiastisk Halvorsen.

Viktigere ting enn logoeksponering

Selv om det selvsagt er kjekt med eksponering av logoen er det ikke det som er prioriteten til Grafen. Vel så viktig er tilgangen til B2B-nettverket.

«For vårt vedkommende så er det artig å bidra, og støtte opp om det som er på gang i Nidaros. For oss er ikke det viktigste og synes på en logo, men og få tilgang på et godt B2B nettverk der vi kan bruke og nyte godt av hverandre. Der er det mye og hente for alle samarbeidspartnerne, og det er viktig at klubben har fokus på dette arbeidet. Da vil det bli enklere og få med flere også.»

På spørsmål om Grafen har noen kampanjer eller lignende gående kan Halvorsen informere om en rekke spennende ting som skjer på restauranten for tiden.

«Vi har mange eventer og kampanjer gående. Men den viktigste i dag er kanskje og forberede seg til årets julebordsesong. Der begynner mange helger og fylles allerede med grupper. Et hint til andre samarbeidspartnere er kanskje at de bør legge events og julebord til oss ila sesongen. Da vil Nidaros motta en kick-back på hvert besøk. Det eneste er at dette må oppgis ved bestilling og kontakt med «Samarbeidspartner Nidaros»

Utover dette så har vi nå live-jazz første helgen hver mnd. Afterwork og live musikk på kulturnatt den 15.sept og ikke minst har vi blitt lokasjonen for årets storbysending på NRK i fra Trondheim ifb med valget i dag, onsdag 30.august. 1 times direkte sendetid på NRK tar man gjerne med seg som god reklame.»

Daniel Björnberg (t.v.) og Pål Espen Lerkerød Halvorsen er begge godt fornøyd med avtalen.

Ingen innvirkning på samarbeidet

I løpet av våren ble det kjent at Halvorsens sønn, Mattias Brenne Halvorsen kommer til Trondheim for å ikle seg Nidaros-drakten, men her er han tydelig på at det har ingen innvirkning på hvor dypt inne i partnerskapet Grafen er. Det at sønnen er nærmere er bare en bonus, både for han og familien.

«At Mattias kommer har ingen påvirkning på min interesse for Nidaros og hva vi ønsker og bidra med, da jeg har vært samarbeidspartner i flere år allerede. Vi bidrar med så mye som vi kan, og det vi føler er rett på nåværende tidspunkt. Det var derfor jeg satt meg ned med Daniel (Björnberg web.red.) og reforhandlet vår eksisterende avtale også. Det er vel liten tvil om at jeg kommer nok til å tilbringe mer tid i ishallen og være på alle hjemmekamper. Men selvsagt, det er veldig godt og ha han nærmere og kan se han mere. I tillegg så er det jo noen småsøsken som er veldig fornøyd med at storebror bor i byen.» avslutter Halvorsen.

Vi ønsker Grafen velkommen med videre på laget, og ser frem til et vellykket partnerskap for begge parter.

Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med Salg- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER