Daniel og Jordan har inntatt kontoret.

Jordan George er tilbake på kontoret etter en liten sommerferie, og ved sin side har han nå fått en ny mann i Daniel Björnberg. Den 45 år gamle svensken kommer til klubben for å ta hånd om markedsavdelingen, og han ser frem til å jobbe med det trønderske markedet.

«Det er et uforløst potensiale i byen her som er helt enormt, og jeg er veldig klar for å ta fatt i jobben med å både ta vare på våre fantastiske partnere vi allerede har, og få nye partnere med på laget.» sier han energisk til nidaroshockey.no

Daniel har funnet seg til rette på kontoret, og også fått med seg et lite flagg for å huske hvor han kommer fra.

For energi er det noe Daniel har bøtter og spann av. Han flyttet opp til Trondheim uten familien ettersom han har én ting på agendaen når han er i Trondheim: Jobbe. Klokken 07:00 er han på plass på kontoret, og da går arbeidsdagen i ett frem til kvelden kommer.

«Selvsagt vil jeg komme til å savne familien, men dette er en jobb jeg går 110% inn i, og da må jeg kunne ha fokus på det, og det blir heller ikke like koselig for familien om jeg jobber hele tiden. Heldigvis lever vi i en moderne tid nå og Facetime er hyppig brukt for å holde kontakten med de sørpå.» sier han.

Daniel Björnberg er intet ukjent navn i hockeynorge hvor han blant annet har en fortid i Sparta Sarpsborg. Nå tar han altså med seg erfaringen sin til Trondheim, og Nidaros Hockey.

Fra før sitter Jordan George på kontoret i Leangen. I tillegg til å være spiller jobber han hele tiden med både marked og klubbutvikling. Nå som klubben ikke har en fast daglig leder faller naturligvis noen av oppgavene her på Jordan, og det er noe han ser frem til.

«Det blir godt å gjøre litt andre oppgaver enn marked også. Jeg gleder meg til å kunne bidra på flere områder for at klubben skal fungere best mulig. Sammen med Daniel på kontoret nå tror jeg vi utfyller hverandre godt, og at fremtiden for Nidaros Hockey er veldig lys. Så får jeg også gjøre mitt for å bidra på isen til de gode sportslige resultatene.» sier en smørblid George.

Gutta er godt i gang med arbeidet inn mot ny sesong, og stikker du innom kontoret på Leangen må du ikke bli overrasket om en av de, om ikke begge, sitter i en telefonsamtale. Enten det er potensielt nye partnere eller en av de fantastiske partnerne vi allerede har på laget er det nemlig viktig for Jordan og Daniel å ha god kontakt med alle.

Jordan og Daniel er godt i gang med planleggingen av ny sesong på kontoret på Leangen.

«Vi ønsker at alle som er i kontakt med Nidaros Hockey skal føle seg velkommen og ivaretatt. Tiden hvor bedrifter legger penger inn i idrettslag uten å få noe igjen er langt forbi så det er viktig at vi har noe å tilby tilbake utover reklameplass. Jeg kommer til å jobbe hardt for å få til et vel fungerende og populært B2B-nettverk hvor alle nyter fordelen av å være med på laget.» poengterer Daniel.

I tillegg er synlighet en viktig del for klubben, og sesongkortkampanjen Wear Your Passion er en viktig del av dette, og Jordan forteller stolt om prosjektet.

«I samarbeid med vår samarbeidspartner VinnVinn Reklame prøvde vi å finne en måte å engasjere publikum bedre, og i tillegg få merket Nidaros Hockey mer synlig. Nytt for året er at du sammen med sesongkortet får et unikt skjerf, som du kun kan få ved å være sesongkortinnehaver, som også brukes som sesongkort i døren. I tillegg til dette får du en goodie-bag med varer og tilbud fra noen av våre partnere» forteller Jordan ivrig.

Men hvordan fungerer sesongkortskjerfet?

«På skjerfet er det en personlig QR-kode som du bruker til å scanne i døren ved inngang til kamp. Dette gjør at alt du trenger å tenke på når du skal på kamp er å ha med deg skjerfet, og det ønsker du jo uansett å ha med på kamp ikke sant? Sesongkortetskjerfet gir i tillegg andre fordeler som rabatter på supporterutstyr og utvalgte tilbud i kiosken. Det skal virkelig lønne seg å kjøpe sesongkort i Leangen.» avslutter amerikaneren.

Har du ikke sikret deg sesongkort enda? #WearYourPassion du også!

Ønsker du å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med:

Salg- og markedssjef
Daniel Björnberg
daniel.bjornberg@nidaroshockey.no
40472119

Marked og klubbutvikler
Jordan George
jordan.george@nidaroshockey.no
97341773

Flere nyheter

Nidaros vs Narvik

Neste Hjemmekamp

Nidaros vs Narvik

PosLagGPPTS
126
235
334
413
512
611
710
820

SAMARBEIDSPARTNERE