178071853_300604394990352_1624635051546145712_n

– Har fortsatt mye ugjort i Trondheim

– Har fortsatt mye ugjort i Trondheim

Joakim Vestavik Hofstad (25) er klar for nok en sesong i Nidarosdrakta. Foto: Dorthe Engh

Med unntak av en sesong i Valencia Flyers i WSHL i USA har Joakim Hofstad spilt hele sin karriere i trønderhockeyen, og nå er han altså klar for nok en sesong i Trondheim. Med sin erfaring fra blant annet spill i GET-ligaen med Rosenborg er han en veldig verdifull brikke i laget, og han er klar for å ta det neste steget med Nidaros.

«Jeg føler jeg har noe ugjort i Trondheim som hockeyspiller fortsatt, og ikke bare jeg, men hele laget har noe ugjort. Trondheim skal ha et lag i den øverste divisjonen i landet, og det er på tide at vi aktivt går mot det nå.» sier han bestemt til nidaroshockey.no

Laget har siden den altfor tidlige sesongavslutningen sist sesong fått både ny trener og nytt styre, og Hofstad ser frem til å jobbe med ny trener.

«Det kan gi oss litt ny giv å få inn noe nytt rett og slett. Det er ikke alltid den beste løsningen å gå for det samme gamle hele tiden dersom man ikke kommer videre. Jeg håper og tror vi kan bite bedre fra oss i år enn vi gjorde i fjor, og litt endring i spillestil trenger for eksempel ikke være negativt, men det vil jo selvsagt tiden vise.»

Sportslig leder Martin Jansson er klar på at det var liten tvil om at eldstebror Hofstad var en mann han ville ha med videre neste sesong.

«Joakim er en kontinuitetsbærer i laget og har «alltid» vært med. Han jobber beinhardt, og gir alltid alt for laget. Det er slike spillere vi vil ha i Nidaros.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Som alle andre gleder Joakim Hofstad seg til ny sesong, og håper denne blir tilnærmet normal. Vi ønsker alle publikum på tribunene!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER