Kronekampen_NidarosHockey_1920x1080

Informasjon – Kronekampen 2023

Informasjon – Kronekampen 2023

Årets største hockeyfest arrangeres på torsdag. Her er litt informasjon du trenger å vite.

Torsdag 2. november kommer serieleder Narvik tilbake på besøk, og vi er klare for revansj etter sist møte. For å kunne yte maksimalt på isen trenger gutta støtte fra tribunen, og derfor inviterer vi sammen med vår hovedpartner og kampsponsor ANEO til kronekamp og GRATIS HOCKEYFEST. Vi håper så mange som mulig tar turen til Leangen Arena denne dagen, og gir gutta den støtten de fortjener i jakten på førsteplassen.

NB! Kamptidspunkt er noe uvanlig fra andre kamper med puckdropp klokken 19:00, og dørene åpnes klokken 18:00.

Fullpakket ishall

I skrivende stund er det under 200 billetter tilgjengelig, og vi forventer derfor fulle tribuner når pucken droppes. Derfor er det viktig å tenke på noen praktiske ting før kampen.

  • Vær tidlig ute for å unngå kø. Om alle kommer rett før kampstart vil det skape lange køer ved inngangen, og det er derfor viktig at så mange som mulig kommer tidligere enn vanlig slik at alle får med seg starten av kampen. Dørene åpnes klokken 18:00
  • Parkering. Det er begrenset med parkeringsplasser på Leangen når hallen er fullpakket. Vi ber om at offentlige regler og eksisterende skilting for parkering på området følges i tillegg til sunn fornuft.
  • Sesongkort. Har du sesongkort trenger du IKKE å hente ut gratisbillett. Da bruker du sesongkortet ditt som billett, og beholder din plass på tribunen.
  • VIP-inngang. Har du VIP-billett? Da har vi egen inngang til dere med inngang fra hovedparkeringsplassen til høyre for inngangen til hallen.
  • Vær kompis – Har du hentet deg billett, men ser at du ikke får dratt? Send oss en melding på daniel@nidaroshockey.no og varsle slik at vi kan frigi billettene til andre som kan dra.
  • Kjære bortesupportere: Etter dialog med Narvik som har forståelse for at vi ønsker så fullsatt arena som mulig, og at det på en ukedag vil være begrenset med tilreisende fra Narvik, har vi fått tillatelse til å åpne bortefeltet også for hjemmesupportere. Det vil med andre ord være mulig å møte på Nidaros-supportere på K-feltet denne kampen, men som alltid regner vi med at alle oppfører seg som det skulle komme en Narviking inn i blant de.
  • HENT BILLETT. Selv om dette er gratiskamp har vi kun nummerte plasser i Leangen Arena. Det betyr at alle som kommer MÅ ha billett for å komme inn, så husk ‘kjøp’ billett i forkant på våre billettsider.

Kampsponsor: ANEO

Hva skjer i hallen?

  • Puckkastekonkurranse med hovedpremie fra Sirkus Shopping
  • Utlodding av gratismeny fra Burger King Tungasletta

Premier Puckkastekonkurranse:
1. premie, nærmest midten: Gavekort pålydende 500,- fra Sirkus Shopping
I tillegg trekker vi to tilfeldige pucker til å vinne 2 billetter hver til neste hjemmekamp (6. desember mot Gjøvik) + en Nidaros Hockey T-skjorte.

Vi ønsker velkommen til hockeyfest i Leangen på torsdag!

Kronekampen_NidarosHockey_POST_temp

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER