logobyarena1

Invitasjon til møte Trondheim ByArena

Invitasjon til møte Trondheim ByArena

Vi ønsker å invitere til infomøte om ByArena-prosjektet.

Oppslaget om ByArena-prosjektet i Adresseavisen har gitt oss muligheten til å møte politikerne i Trondheim for å informere om viktigheten av å ha en moderne publikumsarena for ishockey i byen. Sør-Trøndelag Ishockeykrets inviterer til møte i bystyresalen mandag 14. Oktober kl 1500-1700.

Slik kan en ByArena se ut utvendig. (Skisse av Leonard Brunke)

Møtet er åpent for alle, og vi oppfordrer spesielt hockeyfamilien til å komme og høre på.

Både hockeypresident Tage Pettersen og Tore Christiansen fra Stavanger Oilers vil holde innlegg, der sistnevnte vil fortelle hvordan DnB Arena i Stavanger har påvirket og utviklet både hockeyen og byen.

Målet med møtet er å informere politikerne om sammenheng mellom toppsatsing for trøndersk hockey og tilgangen til en moderne trenings- og kamparena.

Laget har hatt mye å feire så langt i år, og vil gjerne ha deg på tribunen for å dele fine stunder fremover. Foto: Elisabeth Almhjell

Vi vil også oppfordre det trønderske hockeypublikum til å komme på kamp i Leangen Arena for å støtte laget. Et ungt lag som har startet godt i årets sesong, og som i skrivende stund ligger på 2.plass i 1. divisjon etter å ha spilt attraktiv og underholdende hockey.

Flere tilskuere i hallen gir laget den støtten de trenger og fortjener fra tribunen samt at det selvsagt også vil bidra økonomisk til klubben slik at Nidaros Hockey får en enda bedre mulighet til å utvikle seg videre, både sportslig og organisatorisk.

Håper vi sees, både på møte og i hallen!

Stig Sjåland
Nidaros Hockey

Her finner du invitasjon til møtet fra STIHK

Vi ønsker å vise politikerne at en moderne hockeyarena kan ligge sammen med boliger, kontorer eller andre fasiliteter. (Skisse av Leonard Brunke)

 

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER