isak_h_caldwell_offside3

– Jeg har et godt inntrykk av Nidaros

– Jeg har et godt inntrykk av Nidaros

Vi har tidligere hatt spillere som har gått fra Nidaros til Narvik. Nå kommer Isak fra Narvik til Nidaros. (Foto: Offside)

24 år gamle Isak Håkon Caldwell er halvt amerikansk og halvt norsk, og har de siste årene fokusert på utdanningen sin før han sist sesong vendte tilbake til ishockeyen. Det var nemlig aldri tvil om at han skulle returnere til isen etter endt utdanning ettersom ishockey er sporten han elsker, og nå satser han 110% inn mot å bli så god som overhodet mulig.

Foto: Offside

«Supporterne kan forvente at jeg alltid gir alt i hver eneste situasjon på isen. Enten det være seg defensivt eller offensivt skal jeg alltid gjør det jeg kan for at laget skal vinne. Spør du mine tidligere trenere vil de nok alle karakterisere meg som en hardt arbeidene og veldig glad person.», sier Isak Håkon til nidaroshockey.no

Han har vokst opp i både Narvik og i USA, nærmere bestemt New York og North Carolina hvor familien på farssiden holder til. Moren er fra Stokkmarknes.

Kjennskapen til Nidaros Hockey er noe begrenset utover det å ha spilt mot de og sammen spillere som har vært i klubben.

«Jeg har jo spilt med spillere som Sigve Bråten, Håvard Haugen Aune, Svein Petter Falk-Larsen og Jørgen Kvål, og alle de har bare gode ting å si om Nidaros så jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med ny sesong og ikle meg den nye flotte Nidaros-drakta.»

Vi ønsker Isak Håkon hjertelig velkommen til Trondheim, og mer statistikk finner du om han på Eliteprospects.

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER