_MG_8486

– Jeg har noe uoppgjort i Trondheim

– Jeg har noe uoppgjort i Trondheim

Svenske Olliver Dahlin (20) fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt på grunn av skade. Nå kommer han tilbake. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Det var i oppgjøret mot Gjøvik allerede 5. Oktober at uhellet var ute for Olliver Dahlin. I en uheldig kollisjon med en Gjøvikspiller ble han liggende lenge med smerte på isen og det viste seg å være brudd i håndleddet. Umiddelbart fryktet man at sesongen var over for den talentfulle svensken. Mot slutten av sesongen kom han derimot tilbake, og leverte god innsats både for A-laget og U21-laget. Nå er han klar til å spille hele sesongen, og vise hva han kan for det trønderske publikummet.

«Jeg har noe uoppgjort her. Sesongen ble ikke som jeg ønsket i fjor, og det er en av grunnene til at jeg ønsker meg tilbake for å vise frem hva jeg kan. I tillegg trivdes jeg utrolig godt både på og utenfor isen i Trondheim, og det er utrolig mange flinke og dedikerte mennesker som jobber for at klubben skal opp og frem.» sier Dahlin til nidaroshockey.no

Og en grundig jobb i sommer skal hjelpe han mot å holde seg skadefri gjennom hele sesongen. Grunnlaget legges nå, og i sommer har han trent hardt for å komme sterkere tilbake. Nå føler han seg bedre enn noen gang.

«Jeg har endret litt på treningsopplegget i sommer, og nå kjennes det bedre ut enn før skaden til og med. Det lover godt for den kommende sesongen.»

Sportssjef Dag-Morten Wehn er klar på at det er forventninger til at Dahlin skal ta et steg videre fra fjorårssesongen, og at det da kan bli veldig bra.

«Olliver har et tempo som ikke mange andre i ligaen kan matche. Med riktig trening og riktig coaching, som jeg mener han får her i Nidaros, kan han virkelig bli en toppspiller i ligaen. Det blir godt å få han tilbake, og jeg tror vi kommer til å få se enda mer fra han i år.»

PÅ UTKIKK ETTER JOBB
Når Olliver nå tar turen tilbake til Trondheim er han igjen på utkikk etter jobb ved siden av ishockeyen. Akkurat nå prøver han å finne jobb hjemmefra, men det er ikke like lett når man ikke kan møte opp personlig på intervju, spesielt i disse tider. På spørsmål om hva han kunne tenke seg å jobbe med er ikke akkurat unggutten kravstor.

«Jeg kan jobbe med nesten hva som helst jeg, bare jeg har en jobb som gjør at jeg kan spille ishockey samtidig.»

Skulle du ha, eller kjenne noen som har, en jobb som kan passe for en arbeidsvillig og hyggelig ung svensk mann kan du ta kontakt med Dag-Morten Wehn på telefon 97764918.

Vi ønsker Olliver velkommen tilbake til Trondheim, og gleder oss til å se han spurte fra motstanderne opp og ned vingen i Leangen den kommende sesongen.

Du kan lese mer om Ollivers statistikk på Eliteprospects.

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER