julekalender_header

Julekalender 2023

Julekalender 2023

Med god hjelp fra våre samarbeidspartnere gjentar vi suksessen fra i fjor.

Forrige sesong introduserte vi Nidaros Hockey julekalender, og med mange flotte premier ble dette et svært populært tiltak. Derfor har vi sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere gjentatt dette i år, og premiene er enda bedre!

Prisen på kalenderen er den samme lave som i fjor på hundre kroner, og du er da med i samtlige 24 trekninger (ved kjøp før 1. desember). Vinnerne annonseres daglig på våre Facebook- og Instagramsider.

Hvordan kjøpe kalender

Det finnes to måter å kjøpe kalenderen på.

  1. Kjøp en fysisk kalender i kiosken. Her kan du også registrere e-postadresse om du ønsker slik at du får den tilsendt i PDF-format om du skulle være redd for å miste den.
  2. Vipps 100 kroner til 05050, velg Julekalender 2023 og skriv inn din epostadresse som kommentar ved betalingen i Vipps. Du vil da få tilsendt din julekalender i PDF-format, og du kan selv velge om du vil skrive den ut.
    NB! Disse sendes ut manuelt slik at det kan ta litt tid før du mottar din kalender, men du registrert og med i trekningen fra du betaler. Kalenderen blir i det aller fleste tilfeller sendt ut samme dag.

Tilsammen er det premier for over 30.000 kroner i årets kalender, og her kan du vinne alt fra hotellovernatting, til opplevelser og gavekort.

Vi ønsker alle sammen lykke til!

NB! Onsdag 6. desember arrangerer vi også BAMSEKAMP i Leangen Arena. Mer informasjon og bestilling av billetter finner du her.

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER