veien_til_NHL_martinsen

Kapteinen avgjorde igjen

Kapteinen avgjorde igjen

Det andre av to møter mellom San Antonio Rampage og Ontario Reign ble akkurat like spennende som forventet.

Gårsdagens kamp endte med overtidsseier til gjestene fra San Antonio. Lørdagens kamp endte på samme vis.

TILBAKE FRA SKADE – AVGJØRENDE
Andrew Agozzino
har stått over de to siste kampene for Rampage med skade, men var tilbake til kveldens kamp. Han markerte seg også for gjestene med både mål og avgjørende assist. Han brukte kun 24 sekunder av kampen til å sette inn ledermålet for San Antonio. En ledelse som skulle holde helt til det var igjen 44 sekunder av tredje periode.

Det var nemlig da Kevin Gravel la an til skudd fra langt hold, og sendte pucken forbi en Andreas Martinsen, som forsøkte å blokkere, og keeper Calvin Pickard. Dermed måtte lagene for andre kveld på rad ut i overtid for å avgjøre hvem som skulle vinne. Med andre ord, begge lagene står fortsatt uten tap etter ordinær tid denne sesongen.

NOK EN GOD KAMP AV MARTINSEN
I gårsdagens kamp var det kapteinen Ben Street som avgjorde for Rampage i overtiden, og samme mann skulle score det avgjørende målet også i dagens kamp. Etter en nydelig pasning fra nevnte Agozzino, kunne Street enkelt sette pucken bak Reign-keeper Ray Emery. Rampage tok med det sin femte strake seier.

Andreas Martinsen startet også denne kampen i fjerderekka sammen med Patrick Bordeleau og Sam Henley. Men god innsats gjorde at han etterhvert fikk mer istid sammen med Borna Rendulic og Marc-André Cliche. Med unntak av én skummel pasning som ble stjålet rett foran egen keeper, gjorde Martinsen en meget god kamp og som han har gjort hele sesongen, viste han styrke i spillet ved vantet.

Neste kamp for Rampage er natt til onsdag klokken 04:05 norsk tid. Da går turen til San Diego og møtet med Anaheim Ducks sin farmerklubb, San Diego Gulls.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER