IMG_5907

Keepertrener med NHL-erfaring

Keepertrener med NHL-erfaring

Nidaros Hockeyakademi har engasjert Henrik Karlsson (40) som nå er på plass i Trondheim for å gjøre byens keepere enda bedre.

Med erfaring fra de beste ligaene og landslagsspill for Kasakhstan er det en erfaren 40-åring som nå er i Trondheim for å trene regionens kommende puckstoppere. Planen er at han skal komme til Trondheim annenhver uke ut sesongen, blant annet under Nidaros Hockeys Vinterferiecamp i uke 8. (NB! Begrenset antall keeperplasser igjen)

Henrik Karlsson er et kjent navn for mange i hockeymiljøet. Karrieren startet i Hammarby før den gikk videre til diverse klubber på ulike nivå i Sverige, før han endte opp i Södertälje og Färjestad i Elitserien. Turen gikk så over dammen til verdens beste hockeyliga og spill for Calgary Flames. I 2013 tok han turen tilbake til Europa med spill i SHL og KHL, samt en rekke landskamper for Kasakhstan.

Karlsson er engasjert via Nidaros Hockeyakademi og vil i utgangspunktet ha fokus på keeperne til A-laget og junior-lagene, men vil også foreta keepersamlinger for NIHF Region Midt.

IMG_5871

SISTE NYTT

Første Play-In kamp

LES MER

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER