Kronekampen 2023 - FotoLars

Kronekampen 2023 – Tusen takk!

Kronekampen 2023 – Tusen takk!

Kronekampen 2023 ble både en sportslig og økonomisk suksess. Foto: FotoLars

Torsdag 2. november arrangerte vi Kronekampen 2023 da Narvik kom på besøk til Trondheim og Leangen, og vi må kunne kalle det en sportslig suksess med seier på straffeslagskonkurranse, og en økonomisk suksess med fullsatt arena og fantastiske bidragsytere.

Hva er Kronekampen?

  • Én kamp i året inviterer vi til GRATIS inngang på kamp hvor det er bidragsytere som gjør det mulig.
  • Privatpersoner og bedrifter forplikter seg til å betale en sum per tilskuer som kommer på kampen. For privatpersoner er minstesum 0.20 kroner og for bedrifter er minstesum 1 krone. Det betyr at dersom det kommer full hall med 1707 tilskuere til kampen, vil den som gikk inn på 0.20 kroner forplikte seg til å betale 341 kroner, og de som går inn med 5 kroner per tilskuer, 8.535 kroner og så videre.
Kronekampen 2023 - FotoLars
Leangen Arena fullpakket på Kronekampen 2023. Foto: FotoLars

I år fylte vi Leangen Arena til randen med 1707 tilskuere, og med bidrag på litt over 140kr per tilskuer fra ulike bidragsytere viser vi også økning på dette området fra fjorårets kamp. Det betyr gode penger inn i klubbkassa med andre ord.

Salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey, Daniel Björnberg, er godt fornøyd med resultatet fra kampen.

«Det viser jo det potensialet i byen her som jeg så da jeg kom til Trondheim. Både bedrifter og private som bidrar, og fullsatt ishall viser at interessen for ishockey og Nidaros Hockey er stor i Trondheim, og at det er vår jobb å skape interesse og øke antallet på tribunene. Vi ser jo allerede nå at tilskuere som var på sin første hockeykamp har kjøpt seg billetter til Bamse- og Julekampen mot Gjøvik den 6. desember, og det er akkurat det vi ønsker. Våre trofaste supportere er selvsagt høyt verdsatt, men det å få inn nye publikummere i hallen er også svært viktig for å utvikle oss på alle områder. Jeg vil også rette en stor takk til de rundt 100 bidragsyterne som var med på å gjøre dette til en suksess både på og utenfor isen. Uten disse kunne vi aldri gjennomført en slik hockeyfest.» sier Björnberg til nidaroshockey.no

Tusen takk til alle som bidro til festen!

PS! Du kan også lese takkelisten i dagens (14.11.23) papirutgave av Adresseavisen, eller via deres digitale løsning (krever abonnement)

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER