Foto: Madeleine Karlsen / Offside

Lokal gutt vender hjem!

Lokal gutt vender hjem!

Han er kanskje ukjent for mange, men nå er Håvard Haugen Aune tilbake i Trondheim og klar for spill i Nidaros-drakta denne sesongen. 

Den 24 år gamle trønderen har de siste fire sesongene spilt for Narvik i 1. divisjon, men nå vender han hjem til Trondheim og har signert med Nidaros. Han startet karrieren i Rosenborg Hockey før turen gikk nordover, og der har han trivdes. – Jeg har hatt fire fine år i Narvik og opplevd mye der oppe, det er en hockeyinteressert by med ivrige supportere, sier Aune. Likevel har det alltid vært en plan å flytte hjem og spille for et lag i hjembyen. – Jeg har fulgt med hockeyen i Trondheim hele veien, og er veldig imponert over det de har fått til på så kort tid her. I fjor leverte gutta en helt rå sesong som sjokkerte hele hockey-Norge, sier han. Og nå skal han bidra på reisen mot elitespill med Nidaros.

Han beskriver seg selv som en hardtarbeidene forward, men går ikke for å vinne poengstatistikken.
– Jeg er vell ikke den som gjør mest mål eller drar av spillere, men jeg jobber hardt, både fremover og bakover på isen. Jeg er uredd og har god fysikk, så jeg liker å være et uromoment for motstanderen sier han. Det er viktige egenskaper som kommer godt med hvis Aune og Nidaros skal nå målet for årets sesong, for han legger ikke skjul på hva det er. – Målet er kvalik og opprykk!
Vi gleder oss til å se Håvard bidra for Nidaros denne sesongen!

For mer statistikk besøk hans profil på Eliteprospects, HER!

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER