nidsec_header

Nidaros Security forlenger samarbeidet

Nidaros Security forlenger samarbeidet

Nidaros Security skal fortsatt bidra til å sørge for at du er trygg på hockeykamp i Leangen.

Nidaros Security er kjent for å tilby ordinære ordensvakt og vektertjenester til utelivsbransjen, arrangementer, hoteller og næringslivet. Det som kanskje er minst synlig, er at de også foretar personalkontroller, ledsagertjenester, minibussoppdrag, stasjonært vakthold og byggvakthold. 

I tillegg har de utleie av gjerder og barrikader til sikring av scene, utstyr og folkemengder som er viktig å tenke på når det gjelder sikkerhet for mennesker og verdifullt utstyr.

Med sin minibuss tar de på seg små og store oppdrag både til bedrifter og til private. De kjører mennesker trygt på kortere eller lengre turer. 
Minibussen tar 16 personer, og er det behov for ekstra plass, har de i tillegg en overbygd henger som kan kobles på. 

Nidaros Security er svært opptatt av konflikthåndtering på en smidig måte og trygghet blant samfunnets borgere. De tilbyr derfor konflikthåndtering og selvforsvarskurs for bedrifter, privatpersoner og institusjoner. Kurset blir skreddersydd til kunden slik at man får akkurat det man har behov for. 

Alt dette og mer om hva Nidaros Security tilbyr, kan dere lese om på nidaros-security.no og nidarosminibuss.no 

Nidaros Security har vært en trofast samarbeidspartner med Nidaros Hockey i flere år, og er stolte av å kunne være med videre.

– Nidaros Security har vært stolt over å bidra på Nidaros Hockey sine kamper de siste årene. Vi liker å møte alle de flotte menneskene i Nidaros Hockey, frivillige som bidrar til at ting går smidig, spillerne og alle de flotte publikummerne. Vi stiller alltid med ett smil om munnen, og med sikkerhet for små og store i fokus.Vi tror at idrett øker glede og samhold for mange, og hockey er i særklasse med sitt fartsfylte og engasjerende spill, sier bemanningsansvarlig Lene Glasø til nidaroshockey.no

Samtidig vil hun benytte muligheten til å varsle om at de alltid har behov for flere vektere, så dersom du enten er utdannet vekter eller du ønsker å bli vekter er det bare å ta kontakt med Nidaros Security for en uforpliktende samtale.

nidsec
Du skal fortsatt bli møtt med et smil og profesjonalitet i døra når du kommer på hockeykamp. Det sørger Nidaros Security for. Foto: Lars Rune Skaug

Salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey, Daniel Björnberg understreker viktigheten av ha med Nidaros Security på laget.

– Det er svært viktig at vi som klubb er profesjonell i alle ledd, og at våre tilskuere kan føle seg trygge på kamp er det aller viktigste. Nidaros Security tilbyr profesjonalitet i alle ledd fra du kommer inn dørene til du drar, og sørger for at nettopp du skal føle deg trygg på kamp. Med Nidaros Security som en del av nettverket vårt vil også de andre i nettverket nyte godt av samarbeidet.

Ønsker du også å være med i nettverket vårt? Ta kontakt med Daniel Björnberg på telefon 40472119 eller daniel.bjornberg@nidaroshockey.no

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER