westad_larssen

Nok en ung trønder med videre

Nok en ung trønder med videre

Ole Christian Westad Larssen er kun 18 år, men har allerede rukket å få med seg 20 kamper for Nidaros sitt A-lag. Nå har han signert ny avtale.

18-åringen har kanskje ikke hatt mest istid av løperne i de kampene han har spilt, men han har fått med seg verdifull erfaring fra både treninger, og om det å være en del av A-laget i byen. Nå er han klar til å ta steget videre.

«Det er en drøm for meg å kunne spille for A-laget her i Trondheim. Jeg har vokst opp med TIK og Rosenborg og sett opp til spillerne der. At jeg nå er en av de er jo bare helt fantastisk. Men jeg tenker ikke å være med bare for å være med. Jeg ønsker å bidra til laget også.» sier Westad Larssen til nidaroshockey.no

Og det er ikke bare på isen Westad Larssen har mye å bidra med. Han er en ordentlig «gladgutt» å ha i garderoben også, og ble godt mottatt i garderoben da han kom inn. Nå vil han levere enda bedre på isen ved å vise frem litt mer offensivitet.

«Jeg har offensive kvaliteter jeg ikke har fått vist helt enda, og det er et mål for sesongen. Først og fremst gjelder det å spille seg til fast plass på laget, men klarer jeg å produsere offensivt som jeg vet jeg kan bidrar det automatisk til å nå det målet også. I tillegg så er jeg også en spiller som alltid gir 100%, jeg er rask og hardtarbeidende og da kommer resultatene oftere.»

I fjor ble det to assists på 16 kamper for unggutten, samtidig som han leverte 23 poeng på 25 kamper for U20-laget og 15 poeng på 16 kamper for U18-laget.

Westad Larssen har hatt Ilya Dubkov som trener tidligere, og vet hva han kan forvente av den russiske bjørnen.

«Ilya er en mann av få ord, men når han først åpner munnen så lytter alle til han. Det var litt rart i starten ettersom jeg ser såpass opp til han etter karrieren han har hatt, da spesielt i trøndersk hockey, å da han han som trener. Han er også en trener som det går veldig godt å snakke med både på og utenfor isen.»

Ole Christian Westad Larssen går dermed inn i sin tredje sesong i Nidaros-drakten, og nå er han klar for å spille seg til fast plass. Vi gleder oss til å følge hans utvikling!

Følg han på Instagram eller se statistikken hans på Eliteprospects.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER