header_storhamar

Nye kampdatoer satt

Nye kampdatoer satt

Kampene som skulle blitt spilt mot Storhamar YA denne helgen har nå fått ny dato.

Etter at Leangen Arena måtte stenges med umiddelbar virkning sist torsdag måtte våre seriekamper mot Storhamar YA lørdag og søndag utsettes. I et tettpakket kampprogram var det ikke bare-bare å finne ledig helg, men valget falt til slutt på å forlenge sesongen én uke.

Lørdag 2. mars klokken 17:45 og søndag 3. mars klokken 13:15 gjør lagene et nytt forsøk på å møtes til dyst i Leangen Arena. Dette er opprinnelig uken etter den siste seriehelgen (hjemme mot Furuset, 23. og 24. februar), og vil derfor forlenge sesongen én uke.

Lagleder Elin Sagberg Rønning sier til nidaroshockey.no at det har vært en utfordring å finne ny kamphelg, men at alle parter ble enige til slutt.

«Vi har et tettpakket kampprogram som det er, og totalt var det i realiteten kun to helger det sto mellom. Da ble begge klubber enige om at den første helgen i mars var den beste løsningen for begge parter.»

Spørsmålet er hvor mye Nidaros Hockey taper på å måtte spille disse kampene helt på tampen av sesongen hvor situasjonen kan være avgjort, fremfor å få to hjemmekamper nå som det kjempes hardt om poeng. Styreleder Lars Kleveland tar det hele med stoisk ro.

«Det er selvsagt synd både økonomisk og sportslig at denne kampen blir lagt til å spilles etter planlagt sesongslutt, men sånn er det, og vi får bare gjøre det beste ut av situasjonen»

Vi ser uansett frem mot førstkommende helg. Da går turen til Fjellhallen og møte med serieleder Gjøvik.

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER