33

Play-In kamp 3

Play-In kamp 3

Søndag kan hele serien avgjøres i Leangen Arena når Grüner nok en gang er gjester.

Etter to kamper og to seire til Nidaros har gjestene fra Oslo kniven på strupen når de setter kursen til Trondheim og Leangen denne søndagen. De må vinne for å holde sesongen, og håpet om å nå opprykkskvalik i live. Nidaros på sin side kan sikre seg en drøy ukes «pause» før kvalik med seier. Begge de to foregående kampene har endt med 3-2 seier til Nidaros, og det har dermed vært spenning helt til siste fløyteblås fra dommerne i begge oppgjørene. Blir det like spennende søndag?

BIDRAG FRA ALLE

Med målpoeng fra hele 9 spillere på de 6 målene som er scoret så langt av Nidaros vises det at det er en god bredde i laget, og at de ikke er avhengig av bare førsterekka som mange spådde på forhånd. Selv om det er trioen Hallström, Holmberg og Gjøs som leder an har også flere rollespillere notert seg på scoretavla, og sist ble Joakim Hofstad matchvinner. Bakerst har Alexander Johansson vist frem hvorfor han regnes som ligaens beste keeper, og har stoppet 93,3% av skuddene han har fått på seg i de to første kampene.

IKKE SITT MED SKJEGGET I POSTKASSA – KJØP BILLETT HER

UNDERHOLDNING OG PRAKTISK INFORMASJON

Dagens kampsponsor er vår hovedpartner ANEO, og i tillegg vil vår samarbeidspartner HUFS ha stand i lobbyen for å skape ekstra engasjement. Det vil igjen bli muligheter for å kjøpe supporterutstyr på egen stand inne i hallen hvor du blant annet kan sikre deg den splitter nye 10-årsjubileum-kolleksjonen. Vår tradisjonsrike puckkastekonkurranse er selvsagt med, så husk å kjøpe pucker før andre pause.

Med god støtte fra Korsfarerne sikret Nidaros sin andre seier i serien på fredag i Grünerhallen. Foto: Hockey4You

Det er allerede solgt masse billetter til kampen, og det har gjort at det er gjort en avtale med motstander Grüner om å åpne bortefeltet (K) for hjemmesupportere. Skulle du komme tilreisende (eller lokalt beboende) Grüner-supporter skal du selvsagt mottas på beste måte som gjest i Leangen Arena. Her gjelder gjensidig respekt fra begge partner, men er du litt usikker kan du gjerne ta kontakt med Nidaros Hockey i forkant, så sørges det for at alt går riktig for seg.

I tillegg er J-feltet åpnet for alle. NB! Begge disse feltene er GRÅ på salkartet når du velger plass, men du kan gå inn og velge plasser her i likhet med de andre feltene.

Det anbefales å komme i god tid før kampen, og følge parkeringsregler i nærområdet. Erfaringsmessig blir det mye folk på slike kamper, og det er ikke ønskelig at du skal måtte finne en liten gul lappe på frontruta di etter kampen. Følg anvisningene, bruk vettet og kom tidlig. Slik unngås også best mulig at det blir kødannelser.

SERIEN SÅ LANGT – OG VEIEN VIDERE

Som nevnt har Nidaros til nå vunnet begge de to første oppgjørene, men begge kampen har vært jevne og kunne like greit gå motsatt vei. For Nidaros er det David Hallström som er beste poenggjører med fire assists, og for Grüner er det Eirik Solbrekken Lavik som leder an med to mål og én assist, det samme som Nidaros’ Anton Holmberg.

header_aneo
ANEO er vår hovedpartner og dagens kampsponsor. De ønsker alle velkommen til Leangen Arena

KJØP BILLETT NÅ

Skulle Nidaros vinne søndagens kamp venter kvalik-serien til EHL som starter 13. mars. Der vil motstander enten være Ringerike eller Comet i første kamp, avhengig av hvordan Play-In serien mellom Narvik og Gjøvik går. Vinner Narvik den serien vil første kamp være hjemme mot Comet 13. mars, mens bortekamp mot Ringerike venter dersom Gjøvik skulle gå seirende ut av duellen med laget i nord.

Vinner Grüner, tar lagene turen tilbake til Oslo og kamp 4 som spilles tirsdag 5.mars klokken 18:30

Pucken droppes klokken 17:00! VELKOMMEN PÅ KAMP!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER