stian_salmar

SalMar forlenger avtalen

SalMar forlenger avtalen

SalMar forlenger, og utvider, samarbeidsavtalen med Nidaros Hockey.

De aller fleste i Trondheim kjenner til SalMar på en eller annen måte. De er en av verdens største og mest effektive produsenter av laks, og det fra sitt hovedkontor på Frøya. Der er blant annet en pioner innen utviklingen av havbasert oppdrett gjennom SalMar Aker Ocean og prosjektet Arctic Offshore Farming. Nå har de også signert en ny og utvidet samarbeidsavtale med Nidaros Hockey.

Stian Pachov og SalMar er godt fornøyde med å bli med videre på laget. Her sammen med Jordan George (t.v.) og Daniel Björnberg.

Stian Pachov hos SalMar er glad for å kunne være med å bidra til trøndersk hockey.

«Vi har flere østeuropeere som jobber hos oss som er hockeyfrelste, og for de er det jo selvsagt ekstra engasjerende. Nidaros Hockey tilrettelegger godt for sine samarbeidspartnere, og tilstelninger hvor vi får samles på is i tillegg til den årlige sponsorcupen/kampen er gull verdt for våre ansatte. I tillegg er vi veldig opptatte av samarbeidet med fokus på mental helse via «OK å ikke være OK».» sier Pachov til nidaroshockey.no

SalMar kjører for tiden flere kampanjer, men Pachov vil trekke frem at de er leverandør til REMA 1000 som frem til 1. oktober kjører priskutt på 20% på fiskeprodukter.

Vi ønsker SalMar hjertelig velkommen med videre på laget, og ser frem i mot et videre godt samarbeid.

Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med salgs- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER