headersammentilbake

#SammenTilbake-spilleren

#SammenTilbake-spilleren

Gode mennesker har tatt initiativet til å forsterke stallen til Nidaros Hockey

Med primus motor Joakim Erbe i spissen har supportere av Nidaros Hockey gått sammen og startet en innsamling til det mange kjenner som «Folkets spiller» for å kunne styrke stallen inn mot den spennende sesonginnspurten i 1. divisjon. For øyeblikket ligger Nidaros på den ekstremt viktige 4. plassen som gir plass i Play-In med mulighet for videre spill i kvalifiseringen til EHL, Elitehockeyligaen.

Med helgens uheldige skade for Zebastian Bodini tynnes det enda mer i rekkene dessverre, og behovet for forsterkninger for å klare målet om opprykk snuser i nakken. At frivillige med hjerte for klubben tar tak og skaper en slik innsamlingsaksjon er overveldende for klubben.

«Det viser at Trondheim er en hockeyby det også. Med både Lukas Rhodin og nå Zebastian Bodini skadet for resten av sesongen er vi meget sårbare. Vi setter umåtelig stor pris på støtten supportere både av klubben og andre hockeysupportere rundt om i landet gir. Jeg tror nok det er flere enn bare oss i Trøndelag som ønsker et Trondheimslag opp i den øverste divisjonen igjen også. Vi ønsker å gjøre det vi kan med de ressursene vi har til å få Trondheim tilbake i eliteserien» sier styremedlem Kenneth Madsø.

Bli med på Spleisen!

Overgangsfristen i Norge er 15. februar, men for at klubben skal ha nok tid til å finne riktig alternativ er fristen for innsamlingen satt til 5. februar, dagen etter SpareBank 1 SMN-Gratiskampen.

Zebastian Bodini pådro seg en alvorlig skade under lørdagens kamp mot Furuset, og blir ute av spill resten av grunnserien. Foto: Lars Rune Skaug

SISTE NYTT

Første Play-In kamp

LES MER

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER