31

– Ser frem til å starte sesongen i Nidaros

– Ser frem til å starte sesongen i Nidaros

Anders Jonassen (20) har signert ny kontrakt. Foto: Lars Rune Skaug

Sist sesong kom han hjem til Trondheim over nyttår for å bli med på ferden opp. Det gikk akkurat ikke, men nå er Anders Jonassen i likhet med Svein Petter Falk-Larssen klar for å gi det et nytt forsøk, og denne gangen helt fra start av.

På tross av at opprykksdrømmen brast i overtid i siste og avgjørende kamp mot Comet i vinter var det nemlig svært vanskelig for Jonassen å velge bort Nidaros når tilbudet kom.

«Jeg har et hjerte for klubben og ikke minst byen Trondheim, også var vi så nære i fjor! Det ga virkelig medsmak å spille foran et fullsatt Leangen så jeg håper vi får den samme muligheten i år, og at vi skriver en annen slutt denne gangen.» sier Jonassen til nidaroshockey.no

Det var ikke så lett å sette sitt preg på laget da han kom midtveis i sesongen sist, men nå er han klar for å bidra fra start av. Han var også imponert over lagets innsats sist sesong.

«Vi vant jo serien, så lagets innsats var jo upåklagelig gjennome sesongen. Så var det kun marginer som gjorde at vi ikke klarte å komme oss videre fra play in-serien. For min egen del var det selvsagt litt utfordrende å komme inn i et lag midt i sesongen, men jeg har bidratt masse både på og utenfor isen, og nå ser jeg frem til å starte sesongen i Nidaros.» sier han.

Wear Your Passion – Skaff deg Sesongkortskjerfet i dag!

Jonassen mener også stallen er bedre rustet denne sesongen.

«Stammen ser bra ut, og vi blir en bredere tropp som vil øke konkurransen i treningshverdagen. Dette vil jo helt klart styrke oss inn mot kamper.»

Avslutningsvis, hva kan Trondheimspublikummet forvente av Nidaros Hockey i 2023/2024, Anders Jonassen?

«De kan forvente et Nidaros-lag som spiller for hverandre, klubben og byen!»

Sportssjef Martin Jansson er glad for å ha Jonassen på plass, og føler nå backsammensetningen nærmest er komplett.

«Anders er en solid back som vi vil se enda mer av kommende sesong når han får vært med på hele oppkjøringen og være kjent med laget fra dag én. Han kan brukes i mange situasjoner, og har fysikken vi trenger i backrekka. Jeg tror vi kommer til å se en enda bedre versjon av han den kommende sesongen.» sier svensken til nidaroshockey.no

Vi ønsker Anders hjertelig velkommen tilbake på laget for en ny sesong!
Du kan sikre deg sesongkort NÅ for å se han live i Leangen Arena!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER