sesongkort_header

Sesongkort 2019/2020

Sesongkort 2019/2020

Endelig kommer årets sesongkortsalg!

«Bedre sent enn aldri» er det et ordtak som heter, og det passer vel bra i dette tilfellet. Sesongkortene for den kommende sesongen kommer noe sent, men det kommer veldig godt!

Det er snart klart for ny sesong i Leangen Ishall, og i år blir det ekstra mange hjemmekamper ettersom vi blir 9 lag i ligaen og møter samtlige lag 5 ganger. Det betyr totalt 20 hjemmekamper mot 16 i fjor!

På tross av dette har vi bestemt oss for å beholde prisene på sesongkort fra i fjor, med unntak av barnebilletter, delvis som plaster på såret for at vi mistet to hjemmekamper mot Kongsvinger da de trakk seg.

Vi har i år bestemt oss for at det vil koste 350,- (e-billett) / 390,- (med fysisk kort) for alle barn for å få en bestemt plass i hallen. Det vil fortsatt være gratis til og med 15 år, men for å sikre samme plass gjennom sesongen ser vi oss nødt til å ta en liten sum slik at dette ikke blir booket opp uten å bli brukt, noe vi har sett ved tidligere tilfeller.

OBS OBS OBS! Som i fjor vil dere få valget mellom å kjøpe sesongkort med E-billett (sesongkortet på mobilen), eller få et fysisk kort mot et lite tillegg. Det er her viktig at dere velger riktig ved bestilling ettersom vi ikke får etterbestilt dette i år!

Sesongstart i år er rekordtidlige 14. september, med kamp lørdag og søndag mot Gjøvik Hockey. Dette bør bli spennende matcher, og vil samtidig si litt om hvor vi ligger tidlig.

Prisene for sesongkortene er som følger:

Voksen Fysisk kort: 1490,- (74,50 per kamp)
Voksen E-billett: 1450,-
Honnør / Student Fysisk kort: 1090,- (54,50 per kamp)
Honnør / Student E-billett: 1050,-
Barn (t.o.m. 15 år) Fysisk kort: 390,- (19,50 per kamp)
Barn (t.o.m. 15 år) E-billett: 350,-

Sesongkortsalget vil starte FREDAG 9. AUGUST KLOKKEN 10:00disse sidene.

Vi håper så mange som mulig velger å kjøpe seg sesongkort. Husk – Du sparer penger, og ikke minst tid på kampdag!

Ved spørsmål, ta kontakt med Daniel Andersen på daniel@nidaroshockey.no

PS! Alle som hadde sesongkort i fjor skal ha fått en mail med spørsmål om gjenkjøp. Dersom denne ikke er mottatt, sjekk spam-mappen i e-posten din, eller ta kontakt så snart som mulig så skal vi få rettet opp i det!

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER