StaffOn

Staff On ny samarbeidspartner

Staff On ny samarbeidspartner

Staff On er med på Nidaros-laget som samarbeidspartner.

Staff On er et nytt selskap, men som har med seg god og bred erfaring. Daglig leder Bjørn Falk-Larssen har nemlig jobbet med rekruttering og bemanning siden 2005, og er tydelig på at Staff On er din partner for skreddersydd rekruttering i Midt-Norge.

Daglig leder i Staff On Bjørn Falk-Larssen og vår egen Daniel Björnberg er begge godt fornøyd med avtalen de nettopp har signert.

«Vi finner de beste kandidatene for din bedrift ved å forstå dine behov og kultur grundig. Velger du Staff On velger du å bygge et sterkt og dyktig team som styrker din bedrifts suksess. Talent, kultur og suksess er vårt fokus.» sier en ivrig Falk-Larssen til nidaroshockey.no

På spørsmål om hva som gjorde Nidaros Hockey som en interessant samarbeidspartner er det to ting som skiller seg ut.

«Nidaros Hockey betyr fart og spenning! Klubben er dedikert og offensiv både på og utenfor banen, og det passer oss. Å bli en del av partnernettverket både for å samhandle, bygge relasjoner og bli bedre kjent med nye bedrifter er en viktig del for oss, og vi gleder oss til en fartsfylt sesong. #SammenTilbake !»

Skulle du ønske nye utfordringer kan du registrere deg på Staff On’s «Connect»-side her, og skulle du være på utkikk etter nye medarbeidere kan du ta kontakt her.

Vi ønsker Bjørn og Staff On velkommen på laget!

Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med salgs- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER