IMG_2757

Teambuilding før sesongen

Teambuilding før sesongen

Lørdag 12. august samlet gutta seg for teambuilding.

Fjorårets assistenttrener og nåværende varamedlem Kenneth Madsø arrangerte lørdag en teambuilding-event for laget i forkant av sesongen. Her ble det faglig innhold presentert av både styreleder Frode Storesund og trener Victor Wallson, gruppeoppgaver som måtte løses og ikke minst en avslutning med god mat og drikke hos vår samarbeidspartner Grafen Trondheim øverste i Nordre Gate.

Samarbeid var svært viktig på flere av oppgavene.

«Før hver sesong er det viktig at gutta samles utenfor ishallen, og at både nye og tidligere spillere blir litt bedre kjent i litt mindre seriøse forhold. Å arrangere en slik samling før sesongen har alltid vært viktig kanskje mest for de nye spillerne, og personlig tror jeg det hjelper veldig på samholdet i laget inn mot sesongstart. Også er det spennende hvert år og se hvilke spillere som tar lederskap» sier Madsø.

Sammen med blant andre nestleder Roger Harli og sportslig leder Martin Jansson prøvde han å holde styr på spillerne som til tider kunne virke som forvillede høns der de løp rundt for å løse diverse oppgaver. Noen oppgaver var lettere enn andre, og noen oppgaver ble gjort litt vanskeligere av forskjellige årsaker. Å finne flere enn 7 bokstaver når løsningsordet er «Leangen» gjør det hele litt mer utfordrende selvsagt.

«Ja altså, når man finner flere bokstaver enn det er meningen man skal gjøre skaper det jo selvsagt en litt ekstra utfordring» ler Johan Tørres Selnes, som synes tiltaket er helt fantastisk.

«Vi trenger å koble litt av, le sammen og «connecte» litt før alvoret tar til for fullt. Vi skal være dønn seriøse under sesongen, men det er viktig å ha det moro også.» sier unggutten som nå tar fatt på sin tredje sesong med A-laget.

Husk – Sesongkort for sesongen er i salg nå!

Etter at aktivitetene var over samlet hele gjengen seg hos Grafen Trondheim i toppen av Nordre for en bedre middag, og vinneren av lagkonkurransene ble også kåret. Vinnerlaget besto av Marius Kristoffersen, Hugo Niemi, Joakim Hofstad, Tobias Blom og Svein Petter Falk-Larssen!

Flere bilder fra arrangementet

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER