header_treningskamper

Treningskamper i nabolandet

Treningskamper i nabolandet

Det er blitt en årlig tradisjon å reise over grensa å møte Brunflo til treningskamper de siste årene. Nå får vi også en ny motstander.

Helgen før vi serieåpner mot Gjøvik reiser gutta til Brunflo i Sverige (rett ved Östersund) for kamper mot Ånge og Brunflo.

Lørdag 7. september klokken 14:00 er det Ånge som står på motsatt side av isen. Den svenske divisjon 2 klubben er kanskje for de fleste best kjent som moderklubben til NHL-stjernen Elias Pettersson, men selv uten han på dagens lag håper sportssjef Fredrik Linge på en god gjennomkjøring før seriestarten helgen etter.

«Vi kjenner ikke Ånge så godt som vi kjenner Brunflo, men det er et lag som består av en rekke unge spillere som vi håper kan gi oss god kamptrening.»

PS! Har du husket å kjøpe sesongkort? Det er den eneste måten å sikre seg faste plasser i hallen på!

Søndag 8. september klokken 14:30 er det de gamle kjenningene fra Brunflo som er motstander, og erfaringsmessig har dette vært gode kamper for begge lag før sesongen trer i gang.

«Brunflo er et lag vi er blitt godt kjent med de siste årene, så her vet vi hva vi kan forvente. Kampene her er ofte tette, og vi håper det fortsetter i samme gate også i år. Men først og fremst er denne turen uansett for å få kamptrening, og ikke minst å få en tur for sammen som lag for å bli enda mer sammensveiset.» sier Fredrik Linge til nidaroshockey.no

Derfor er det bare å planlegge en forlenget harry-tur over grensa om snaue to uker for å fylle opp kjøleskapet, og ikke minst slukke litt av tørsten av ishockey! En weekendtur til Östersund er absolutt å anbefale.

NB! Begge kampene skal etter planen spilles i Klanghallen.

SISTE NYTT

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER

Velkommen på laget, SPOR

LES MER