blikk1

Velkommen på laget, BLIKK Frisør

Velkommen på laget, BLIKK Frisør

BLIKK Frisør er vår nye samarbeidspartner.

BLIKK Frisør (tidligere Lade Frisør) er en veletablert frisørsalong med beliggenhet på Ladetorget i enden av Ladesletta. De er en trivelig gjeng frisører med bred kompetanse innen frisørfaget. I tillegg til å være faglig oppdatert til enhver tid, legger de stor vekt på at deres kunder skal ha en positiv og trivelig opplevelse ved å klippe seg hos dem. Her møter kundene alltid en hyggelig atmosfære, hvor frisørene er genuint opptatt av å møte kundenes ønsker og forventninger. BLIKK er frisøren for alle anledninger, uansett om det gjelder hverdag, fest eller bryllup. De har stor entusiasme overfor faget sitt og legger alltid stor vekt på kvalitet i arbeidet.

Når vi spør eier og daglig leder Charlotte Roaldseth hvorfor det er interessant å bli samarbeidspartner med Nidaros Hockey får vi et svar som varmer alle hockeyhjerter.

– Hvorfor det er viktig for min bedrift å være partner med Nidaros Hockey? Vel, for meg personlig startet det hele for drøye ni år siden da jeg selv var ny i hallen, med en 5-åring som skulle ha sin aller første hockeytrening. Helt fra første stund merket du et samhold, en velkomst, latter og alvor i ishallen. I ishallen er det ikke som for eksempel på en fotballtrening hvor du setter av ungen med en ball i sekken så sees vi kvart på syv når treningen er over. Her må du lære å møte opp i god tid, helt fra start skal barna lære seg å kle på seg utstyr, stramme skøyter og finne ut hva som er albuebeskytter.

Det er ikke 2-3 trenere på isen som sier hva barna skal gjøre, men nærmere 10-15 personer som har stålkontroll og møter barna med et smil. Foreldre som har stilt som trenere, men også eldre barn som rett etter sin egen trening tar ansvar og viser genuin kjærlighet til sporten i det de lærer villig bort til neste generasjon.

Årene går, og du blir sittende i hallen med andre foreldre. Du tar med deg jobb-PC, småsøsken gjør lekser der, bestefar er med, middagen eller kveldsmaten kommer fra kiosken. Det blir et fellesskap man sjelden har sett maken til.

Dette gjør at det å komme til hallen fort blir som å komme hjem til en nær slektning, du føler deg hjemme, du hilser på alle, du vet alle har samme mål, samme glede, samme respekt for denne herlige sporten. En slags lojalitet, en ære. Fra aller første dag er du del av et lag.

Nidaros Hockey er for meg alle disse barna som er blitt større, alle de foreldrene som nærmest har bodd i hallen, lært å slipe skøyter, ropt fra sekretariatet, sittet timesvis på busser for å møte noen å spille mot. Alle trenere som har dedikert et halvt liv der, alle i publikum som fortsatt kommer på besøk, utstyr som går i arv, kjærelighet, svette og tårer. Mestering, latter og samhold. Det er Nidaros Hockey og ishockeysporten for meg.

Og alt dette tar Charlotte med seg inn i BLIKK Frisør. På samme måte skal nemlig et besøk hos de oppleves.

– Når du sitter i vår stol får du den samme følelsen av velkomst, tilhørighet, og å besøke en nær slektning. Du føler deg hjemme, du vil tilbake.

Ved å inngå et samarbeid med Nidaros Hockey håper vi at også våre kunder får kunnskap om de fantastiske øyeblikkene som skjer i ishallen, og hva Nidaros Hockey har å bidra med til Trondheim By. At de lærer om trønderhjertet, at det er OK å ikke være OK i tillegg til fart og spenning på isen. At klubben gjør det de kan for å inkludere alle, og at man ikke trenger å være perfekt er noe som treffer meg rett i hjertet.

Jeg er på generell basis stor tilhenger av å støtte hverandre og være med å holde maskinerinet i gang. Små bedrifter som hjelper andre små bedrifter tjener alle på.

Så får vi se da. Kanskje det blir en hockeysveis eller to også? avslutter en meget entusiastisk eier.

Også salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey, Daniel Björnberg, er godt fornøyd med samarbeidet med BLIKK Frisør.

– Vi er veldig glade for å kunne presentere BLIKK Frisør som samarbeidspartner. Nettverket bare vokser, og vi har nå dekning for enda et felt. Det blir fint å se BLIKK Frisør på vantreklame resten av sesongen, og for neste sesong, sier den alltid så blide svensken.

Avtalen mellom BLIKK Frisør og Nidaros Hockey strekker seg nemlig ut sesongen 2024/2025, og starter allerede nå. Vi anbefaler alle naturlig nok å ta turen til Ladetorget for å få sin hårklipp av fantastiske frisører.

Ønsker du også å bli en del av Nidaros Hockey sitt partnernettverk? Ta kontakt med Daniel Björnberg på telefon 404 72 119 eller på e-post.
Salgs- og markedssjef Daniel Björnberg måtte jo teste tjenestene før avtalen ble signert. Her med assisterende daglig leder Line Johansen.

Ta turen til BLIKK Frisør på Ladetorget neste gang du trenger en hårklipp.

blikk1
Fra venstre: eier og daglig leder Charlotte Roaldseth, salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey Daniel Björnberg og assisterende daglig leder Line Johansen

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER