consort_header

Velkommen på laget Consort

Velkommen på laget Consort

Consort har signert ny samarbeidsavtale med Nidaros Hockey

Consort er ett salgs- og kundesenter og består av mennesker som fremfor alt ønsker å utvikle seg selv gjennom å utvikle andre. I Consort finner du folk som siden 2010 har stilt seg selv dette spørsmålet; kan det bli bedre? De er fornøyde med at det ofte kan føles som svaret på det spørsmålet er nei, og det er derfor viktig for dem at de vet at det riktige svaret alltid er et rungende ja.

Det er litt rart at salgsfokuserte folk jobber mot et nei – men de gjør det likevel: Kan jeg bli bedre? Kan salg gjøres bedre? Kan dette systematiseres bedre? Kan resultatet bli bedre? Kan dette tilbudet formidles bedre? Kan kunden ivaretas enda bedre? Kan vi utnytte potensialet bedre? Heldigvis er svaret alltid ja!

369049811_1028812788444597_991442753557933983_n
Partneransvarlig i Consort, Espen Løkken, (t.v.) og vår egen Daniel Björnberg.

Consorts tjenestespekter er bredt, samtidig som det handler om kommunikasjon og hvordan tilpasse den best mulig. Når de jobber med sine oppdragsgivere ser de alltid på muligheten til å innovere kundedialogen ved å kombinere sine tjenester med nye digitale verktøy som kan effektivisere arbeidet. Dette gjelder i forberedelsesfasen, gjennomføringen av prosjektet og hvordan de rapporterer resultatene som skapes.

Troen på prosjektet Nidaros Hockey

Partneransvarlig i Consort, Espen Løkken, ser frem mot samarbeidet med Nidaros Hockey.

«Vi ble samarbeidspartner med Nidaros Hockey fordi vi har tro på prosjektet og ideene som gjelder nettverket klubben presenterte.» sier han til nidaroshockey.no

I tillegg til å bli basispartner skal også Consort bidra til 2014-klubben, Nidaros Hockeys mikropartnerkonsept. Dette er et konsept som gjør at man kan inngå et mindre partnerskap i klubben med eksponering og muligheten til å gå på kamp.

Salgs- og markedssjef Daniel Björnberg er svært fornøyd med å ha Consort på laget, og ser frem i mot samarbeidet – også med 2014-klubben.

«Vi fortsetter å bygge nettverket med Consort inn som basispartner, og at de i tillegg kommer inn og bidrar til at 2014-klubben får en kickstart er helt fantastisk. For mange bedrifter er 2014-klubben første steg mot å bli en fullverdig partner med klubben, og forhåpentligvis vil medlemmene her se nytten av partnerskapet og utvide samarbeidet i fremtiden.» sier han.

Alltid riktig pris

Når vi spør Espen Løkken om de har noen spesielle tilbud eller kampanjer gående for tiden er svaret helt klart.

«Consort har alltid den riktige prisen for våre samarbeidspartnere.»

Velkommen på laget, Consort!


Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med salgs- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER