matsmart

Velkommen på laget: Matsmart

Velkommen på laget: Matsmart

Det kastes altfor mye mat i vårt land i dag. Det har vår ferskeste samarbeidspartner gjort noe med.

En verden uten matsvinn. Det er visjonen til Matsmart. I 2017 bidro de sammen med sine fantastiske miljøhelter av noen kunder med å hindre at 2022 tonn mat ble kastet i søpla. Dette gjorde de ved å selge varer som er feilmerkete, har passert eller snart passerer best-før dato, har feil innpakning eller er sesongvarer til 20-90% rabatterte priser, og de leverer over hele Norge.

Julie Sørheim er ivrig når vi snakker med henne om matsvinn. Det er tydelig at de bryr seg om å utnytte alt de kan på området, og de jobber hele tiden for å kunne la være å kaste mat. Et samarbeid med Nidaros Hockey håper hun kan hjelpe med akkurat dette.

«Vi har stort potensiale for å vokse i Midt-Norge, og det virker som vi sammen kan sørge for god eksponering i området. Samtidig synes vi et er utrolig gøy å kunne være med å støtte lokale idrettslag, klubber og mindre foreninger.»

Selv om firmaet heter Matsmart er det ikke kun mat som selges på nettsidene deres. Her finner man også blant annet hygiene- og skjønnhetsprodukter, samt vaskemidler om det skulle trengs.

For å kunne hjelpe deg som Nidaros-supporter enda litt mer, har Matsmart gitt oss en egen rabattkode som gir GRATIS FRAKT ved bestillinger av ordre over 400,-. Ved fullføring av ordre skriver man inn koden «trønderhockey», så får man gratis frakt ut kalenderåret 2018. Billig mat og andre produkter blir med andre ord enda billigere.

Vi ønsker Matsmart velkommen på laget – og ser frem til et langt og lykkelig samarbeid!

Følg Matsmart på:

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER