nylander_header

Velkommen på laget: Meglerhuset Nylander

Velkommen på laget: Meglerhuset Nylander

Kjøpe eller selge bolig? Vår nyeste samarbeidspartner kan hjelpe deg med begge deler.

Meglerhuset Nylander er vel etablert i Trondheim. Faktisk var de allerede i 1936 på markedet, og mottoet er det samme i dag som det var den gang; «Vi skal hjelpe folk til å finne et bedre sted å bo».

Heldigvis for Meglerhuset Nylander selges det langt flere boliger i 2018 enn det gjorde i 1936. De har også vært tidlig ute med nytekning, og ble i 1995 første eiendomsmegler i Norden som var å finne på internett. I 2016 vant de Gullmeglerprisen for «Beste markedsføring av bolig».

Tre generasjoner Nylander i ett og samme bilde.

Vi tok en prat med administrerende direktør Per Ø. Nylander som enkelt og greit forteller oss at deres hovedmålsetning er å levere eiendomsmeglertjenester av høyeste kvalitet, og at alle er hjertelig velkommen innom for en prat om boligrelaterte spørsmål. Så er de jo heller ikke fremmede for å slå av en hockeyprat i samme slengen, selvsagt.

Hockeyinteressert leder
For Nylander selv har fulgt trøndersk hockey i mange år, både som aktiv spiller og som supporter på tribunen. Dette er også en av grunnene til at Meglerhuset Nylander nå ønsker et samarbeid med Nidaros Hockey.

«Det store engasjementet som vises i og rundt ishockeyen her i byen er verdt å støtte. Trondheim har nå eliteserielag i både håndball og fotball, for både damer og herrer, og det kan være moro å se om ikke tiden snart er moden for et eliteserielag i hockey igjen også.»

Først og fremst så gleder Nylander seg til å bli bedre kjent med organisasjonen, men utelukker ikke at engasjementet kan bli større.

«Først og fremst så ser vi frem til å bli bedre kjent med tillitsvalgte, spillere og ikke minst andre samarbeidspartnere i klubben. Så får tiden bare vise hvordan dette utvikler seg både sportslig og kommersielt.»

Vi ønsker Meglerhuset Nylander velkommen på laget, og ser frem mot et langt og godt samarbeid.

Følg de gjerne på sosiale medier!
Facebook
Twitter
Instagram

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER