40520207_2161485394139947_3852449952135380992_n (1)

Velkommen på laget: Norske Filter

Velkommen på laget: Norske Filter

Har du bruk for ventilasjonsfilter? Da kan vår nye samarbeidspartner hjelpe!

Norske Filter er leverandør av ventilasjosnsfilter til industri, næring og bolig. Kort fortalt så er de totalleverandør av filter, alt som renser luft til luft. De leverer filter til alt fra store næringsbygg, verksteder, fabrikker, billakkering, sameier og private boliger som har boligventilasjon. Norske Filter leverer ventilasjonsfilter fra fabrikken Interfil, som ligger i Skjåk i Gudbrandsdalen.

Hvorfor er Norske Filter med på Nidaros Hockey-laget?

«Vi kjenner flere av spillerne i Nidaros godt, og har i den anledning også sponset Erlend Engh Johnsen og Andreas Svedlund personlig. Det er flere grunner til at vi ville gå inn i en samarbeidsavtale med Nidaros. I tillegg til kjennskapet til flere av spillerne, vil vi gjerne bidra til Trøndersk Hockey, og vi ser jo også mulighetene til å markedsføre oss selvsagt.» sier Stian Oterhals til nidaroshockey.no

Samarbeidsavtalen mellom Norske Filter og Nidaros Hockey lønner seg også for klubbens supportere. Oterhals lover nemlig gode priser på filter til alle som støtter Nidaros Hockey.

«Om man har et bygg eller en bedrift som har ventilasjonsanlegg er det bare å ta kontakt. Personer som bor i nye leilighetskomplekser har også boligventilasjon, derfor kan det også være gunstig for de å handle filter av oss.»

Velkommen på laget, Norske Filter!

Du kan finne mer informasjon på deres hjemmesider.

SISTE NYTT

Nidaros Hockey nettbutikk

LES MER

Bamsekampen 2023

LES MER

Julekalender 2023

LES MER