takstforum

Velkommen på laget: Takst-Forum Trøndelag

Velkommen på laget: Takst-Forum Trøndelag

Det er ikke sikkert Takst-Forum Trøndelag er kvalifisert til å sette verdien på laget vårt riktig enda, men for det mest annet er de behjelpelig.

Takst-Forum Trøndelag er et selskap bestående av 33 takstmenn fordelt på seks avdelinger i Trøndelag. Dette er noe som gir de den mest komplette kompetansen på markedet. Deres hovedkontor ligger på Vestre Rosten i Trondheim.

De kan tilby boligsalgsrapport, våtromstest, tilstandsrapport, skadetakst, naturskader, skjønn, sopp- og råteanalyse, verditakst bolig / næring, byggkontroll / byggesøknad, overtakelsesforretning, ferdigbefaring / bygg oppfølging nybygg, termografering og el-kontroll.

Roar Strand, for noen bedre kjent som Supermann, og Takst-Forum Trøndelag er godt fornøyde med å inngå samarbeid med Nidaros Hockey.

Vi tok en prat med markedssjef Roar Strand for å høre litt om hvorfor Takst-Forum Trøndelag ønsket å være en del av Nidaros Hockey-laget.

«Takst-Forum Trøndelag AS har et ønske om å bidra overfor lokale idrettslag , der vi kan. Vi finner Nidaros Hockey spesielt spennende! De har -som oss- høye mål for seg selv, og vi ser derfor frem til å være en bidragsyter i lagarbeidet deres med å nå målet om å kvalifisere seg til norsk ishockeys øverste divisjon.», sier Strand som for mange er kjent fra en litt mer sommerlig idrett.

Selvsagt så er ikke en samarbeidsavtale en enveisgate, og Strand har klare visjoner om hva de ønsker å få ut av samarbeidet.

«I tillegg til å være en bidragsyter for at Nidaros Hockey skal nå sine mål, håper vi samarbeidet bidrar til økt synlighet for oss overfor klubben og deres samarbeidspartnere slik at flere får kjennskap til hva vi står for og de gode tjenestene vi tilbyr.»

Vi ønsker Takst-Forum Trøndelag velkommen på laget, og vi ser frem til et langt og lykkelig samarbeid!

Følg Takst-Forum Trøndelag på:
Facebook
Hjemmeside

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER