header_tmhas

Velkommen på laget Toyota Material Handling AS

Velkommen på laget Toyota Material Handling AS

Toyota Material Handling AS har signert ny samarbeidsavtale med Nidaros Hockey

Toyota Material Handling AS er Norges største innen materialhåndtering. De er en komplett leverandør med markedets ledende truckmerke, TOYOTA. De leverer automatiserte løsninger, logistikkrådgivning, flåtestyringsløsninger, truckførerkurs, lagerinnredning og ettermarkedstjenester. Selskapet er en del av TOYOTA-konsernet, og har sitt norske hovedkontor på Sveberg i Malvik.

Toyota Material Handling vil pryde hjelmene på begge sider resten av året.

De er 320 ansatte i Norge hvorav 170 er serviceteknikere. Med sitt solide fundament er de sikre på at de kan tilby topp service og rådgivning til sine kunder, uansett hvor i landet kunden befinner seg.

Men hvorfor samarbeid med Nidaros Hockey nå?

«Vi liker nysatsningen til klubben, også er det svært spennende å være del av partnernettverket klubben bygger stadig bedre. I tillegg har flere av våre ansatte en brennende interesse for ishockey.» sier marketing manager Mathias Haeger til nidaroshockey.no

Haeger ønsker samtidig alle som skulle ha behov for truck og lagerløsninger er velkomne, og de tar gjerne en prat med bedrifter i partnernettverket. De er helt sikre på at de kan hjelpe til å effektivisere lagerdriften til bedriftene i nettverket.

«Det er en glede å ha Toyota Material Handling AS med i partnernettverket vårt, og til å pryde hjelmene våre fremover. Sammen skal vi jobbe godt for hverandre.» sier salgs- og markedssjef i Nidaros Hockey Daniel Björnberg.

Velkommen på laget, Toyota Material Handling AS!

header_tmhas
Daniel Björnberg (t.v.) og Mathias Haeger er begge godt fornøyde etter å ha signert samarbeidsavtalen.
toyota_material_handling_white

Ønsker du også å bli samarbeidspartner? Ta kontakt med salgs- og markedssjef Daniel Björnberg på telefon 40472119

SISTE NYTT

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER

Kommende kamphelg: Gjøvik vs Nidaros

LES MER

Nidaros Hockey feirer 10 år

LES MER