aexpo_header

Velkommen tilbake: Aexpo AS

Velkommen tilbake: Aexpo AS

I mange år har Aexpo vært en del av samarbeidspartnerne i trønderhockeyen, og vi er veldige glade for at de fortsatt er med.

Aexpo AS er et visuelt kommunikasjonsbyrå og totalleverandør av skilt- og profileringsløsninger. De har kontorer i Oslo og Trondheim og leverer skilt- og profileringsløsninger til små og store kunder over hele landet. Aexpo er en leken aktør som samarbeider med flere av de største reklamebyråene og eventbyråene i Norge, og de elsker å utfordre sine kunder på utforming og presentasjon av egen merkevare. Deres mål er å være en preferert aktør i markedet som er best på kreativitet, kvalitet, tilgjengelighet og service i tillegg til å kunne levere konkurransedyktige priser til sine kunder og samarbeidspartnere. Deres jobb er å gjøre DIN merkevare synlig!

Salg- og markedsansvarlig Dag Håkon Simonsen er ivrig i sin samtale med nidaroshockey.no, og på spørsmål om de har noen kampanjer som kan komme tilgode for Nidaros sine supportere svarer han utfyllende og entusiastisk.

«Vi opererer ikke så mye med kampanjer ettersom det meste vi lager er «custom-løsninger». Men det vi kan tilby alle våre kunder er idéer og kreative løsninger på hvordan deres respektive merkevare kan utformes, og presenteres på best mulig måte for å sikre god synlighet i et bymiljø, på et event eller på en messe.»

Selv om hovedkontorene til Aexpo AS ligger i Oslo, er brorparten av de ansatte trøndere. Dette har også direkte innvirkning på hvorfor de ønsker å støtte Nidaros Hockey.

«Denne samarbeidsavtalen handler mye om lokalpatriotisme og hjertevarme for ishockey og breddeidrett. Vi synes det er gøy å kunne støtte opp om en klubb som er i vekst og som er på vei tilbake til eliten.»

Ambisjonene til vår nyeste samarbeidspartner ligner mye på det de fleste av oss tenker;

«Gjennom samarbeidet med Nidaros Hockey så håper vi å øke vår synlighet i regionen samt å knytte til oss flere kunder og samarbeidspartnere på veien tilbake til eliten, og et fremtidig norgesmesterskap», sier Simonsen med et lurt smil mot slutten.

Du kan følge Aexpo på Facebook, Twitter, Instagram eller deres hjemmesider.

Vi ønsker Aexpo AS velkommen tilbake på laget!

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER