Sammen ønsker vi å komme oss tilbake til Fjordkraftligaen, og da må det bygges administrasjon.

I forrige uke samlet vi en rekke personligheter innen hockey og næringsliv til å utveksle tanker og idéer om hvordan vi skal nå ut til flere samarbeidspartnere, og i så måte styrke klubben i jakten på spill i den øverste divisjonen.

På talerstolen var det en rekke kjente fjes å finne med en god kombinasjon av trønderske personligheter, og hjelp utenfra fra personer som har vært der vi er. Tore Christiansen fra Stavanger Oilers, daglig leder i Elitehockey Cato Cocozza, Mini Jakobsen, Ståle Gjersvold, Mikael Forselius, Kent Ranum og vår egen styreleder Frode Storesund.

Klubben satser administrativt

«Det er nå tid for å vise næringslivet i Trondheim at vi mener alvor. Derfor gjennomfører vi dette seminaret.» sier daglig leder Runar Hoff Skaråsen til nidaroshockey.no

Klubben har allerede ansatt Skaråsen som daglig leder og Jordan George som markedsansvarlig som viser at klubben satser hardere på administrasjon enn noen gang før. Det er nemlig ingen tvil om at en dette må være på plass før man i det hele tatt tenker tanken om opprykk.

«Trøndersk ishockey har en lang historie med TIK, Rosenborg og ikke minst er Trondheim en stolt idrettsby. Nå er det jo også et stort ønske om, og det legges til rette planer om, en ny arena i byen. Dette vil resultere i positive ringvirkninger både lokalt i regionen og i næringslivet, men også nasjonalt og internasjonalt. Med Trondheim som en kandidat til ishockey-VM i 2027, og klubbens ambisjoner om opprykk til Fjordkraftligaen innen to år er det spennende ting som skjer i byen for tiden. For at vi skal lykkes med økt hockeyinteresse i Norge trenger vi geografisk spredning av sporten vår, og dette hjelper jo helt klart mot det.» uttaler Elitehockey.

Tore Christiansen fortalte om reisen han har hatt med Stavanger Oilers.

Hockeynorge står sammen

Elitehockey kunne også fortelle om opprettelsen av Elitehockey. Et samarbeid som deles 50% av forbundet og klubbene selv. Dette gir de muligheter til å utvikle seg, og de ønsker å gi klubbene nødvendig verktøy og veiledning for å bygge en organisasjon.

«Mr. Oilers» – Tore Christiansen fortalte også sin historie om Stavanger Oilers, og presenterte hva det har betydd for norsk ishockey og Rogaland som region.

Arrangementet i sin helhet var svært vellykket, og nå gjenstår det for oss her i Trondheim å fylle arenaen, prestere på isen, og ikke minst gjøre oss mer attraktive for små, mellomstore og de virkelig store aktørene i Trondheim og resten av Norge. Dette får vi også litt hjelp til ved å kunne ta i mot MECA Hockey Games i november, over 30 år siden sist det norske herrelandslaget var i byen.

Kjenner du noen som ønsker å bidra på vår reise med innspill, spørsmål eller gode idéer, nøl ikke med å ta kontakt med daglig leder, Runar Hoff Skaråsen på telefon 99106660.

 

Flere nyheter

Nidaros Hockey vs Gjøvik

PosLagGPPTS
12964
22958
32951
43050
53048
62939
72933
8298

SAMARBEIDSPARTNERE