falk_larssen_fotolars

– Vi er bedre rustet i år

– Vi er bedre rustet i år

Svein Petter Falk-Larssen (26) har signert ny kontrakt. Foto: FotoLars

Han bidro meget sterkt etter at han kom til Trondheim og Nidaros ved nyttår, og på sine 10 seriekamper leverte han 12 målpoeng, i tillegg til 5 poeng på 5 kamper i play in. Nå er han klar for å levere enda sterkere når han får en hel sesong med laget.

«Jeg føler jeg bidro i alle spillets faser, men brukte litt mer tid på å virkelig komme i gang. Etter hvert kjentes ting bra, og jeg føler jeg har mer å komme med. Det satser jeg på at jeg får ut i en full sesong med laget.» sier han til nidaroshockey.no

Svein Petter Falk-Larssen. Foto: VinnVinn Reklame AS

Det var mange som var spente på om den målfarlige løperen skulle komme tilbake for en ny sesong, og han har måttet ta noen runder med seg selv før han tok avgjørelsen om videre spill.

«Det er blitt noen runder internt etter at opprykket dessverre røyk, men jeg har vært ganske bestemt på at jeg er kommet tilbake til Trondheim for å bli nå så tanken på å flytte igjen frister ikke. I tillegg har jeg jo hatt det veldig bra her i Trondheim, og er motivert til å få enda bedre resultater sammen med laget til vinteren.»

Se hvilke andre lagkamerater til Svein Petter som har signert

Apropos å misse opprykket så var det en sur måte å avslutte sesongen på, men Falk-Larssen er klar på at det er slikt man lærer av, og kommende sesong er laget enda bedre rustet til å stå i en slik situasjon.

«Serien mot Comet var morsom den. Vi hadde muligheten til å avgjøre flere ganger, og også bare holde ledelsen i den siste kampen. Slike kamper lever dog sitt eget liv, og det ble gjort noen enkle feil som kunne vært unngått. Nå er det viktig at vi tar med oss det vi lærte fra det slik at vi er bedre rusta til å spille slike kamper kommende sesong, og da skal selvsagt utfallet bli annerledes! Vi skal være i toppen hele sesongen, og bruke tiden godt på å forberede oss som lag inn mot slutten da det virkelig gjelder. Personlig skal jeg fortsette å bidra i alle faser av spillet, og gjør alt det jeg kan for at vi samler så mange trepoengere som mulig.» avslutter han offensivt.

Svært viktig spiller

Sportssjef Martin Jansson er tydelig på viktigheten av signeringen til Svein Petter Falk-Larssen.

«Det så jo alle som fulgte oss i fjor. Hvor viktig han er spesielt i den offensive delen av spillet. Det som ikke så mange kanskje legger merke til er hvor villig han er til å gjøre jobben hjemover også. Han er på ingen måte en ‘luksusspiller’ som bare skal produsere offensivt, men en som oppriktig ønsker å bidra til at laget gjør det bra.» sier en svært fornøyd svenske til nidaroshockey.no

Vi er storfornøyde med å ha Svein Petter tilbake nok en sesong, og gleder oss til å se hva han kan gjøre med en full sesong i Nidaros!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER