Bilde_2023-09-05_184353555

– Vi har bra forsterkninger

– Vi har bra forsterkninger

David Hallström (35) har signert ny kontrakt. Foto: Lars Rune Skaug

35 år gamle David Hallström er med det lagets eldste spiller, men også en av lagets beste poengplukkere. Sist sesong ledet han an laget med sine 66 poeng på 33 kamper, fordelt på 31 mål og 35 assists. Han tror derimot at det er en annen som tar tronen denne sesongen.

De fleste kjenner til David fra før da han nå går inn i sin tredje sesong for klubben, og motivasjonen er bedre enn noen gang.

«Jeg gleder meg til å komme igang med serien igjen. Jeg har jo vært med å trent med laget hele tiden i sommer selv om jeg ikke har puttet krusedullen min (signaturen web.red.) på et papirark enda, så formen er veldig fin. Jeg har veldig tro på denne sesongen da vi har forsterket oss i alle ledd, og jeg mener vi har det lille ekstra som trengs for å sikre opprykk denne sesongen.» sier Hallström til nidaroshockey.no

Men hva er det lille ekstra som trengs?

«Vi må spille smartere defensivt, også har vi også fått forsterkninger på backsiden. Det er to veldig viktige punkt som gjør at vi stiller sterkere enn vi gjorde i fjor. Også tilskuddene offensivt virker solide, og vi har en større bredde i troppen nå enn i fjor. Litt mer trygghet rett og slett.» sier han.

Ny trener

Nytt for året er også hovedtreneren. David har nå fått oppleve Victor Wallson i noen uker, og har troen på at dette skal bli bra.

«Victor har startet veldig bra. Han er tydelig på hvordan spillesystemet skal være, og jeg synes laget har svart overraskende bra.»

Og helt til slutt – hvem blir toppscorer for Nidaros Hockey i sesongen 2023/2024?

«Vi har mange bra spillere, men den beste i ligaen er Jordan (George web.red.), så jeg må nok gå for han.» avslutter den blide svensken.

Sportssjef Martin Jansson er naturligvis fornøyd med å ha toppscoreren med videre.

«David er en veldig viktig brikke i laget vårt. Ikke bare leverer han godt med målpoeng, men han har svært mye rutine og kan holde hodet kaldt om det skulle bli litt hett på isen. Bare den rutinen kan være med å sikre oss ekstra poeng i løpet av sesongen.» sier han til nidaroshockey.no

Vi ønsker David velkommen med videre!

Ønsker du også å se David og resten av laget fra fast plass denne sesongen? Sikre deg Wear Your Passion-sesongkort!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER