Fjorårets soleklare toppscorer for Tønsberg har lenge vært ønsket av Nidaros. Nå er han på plass. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Med solide 27 målpoeng på 23 kamper for bunnlaget Tønsberg sist sesong, masse erfaring fra HockeyEttan i Sverige, og egenskaper som sportslig ansvarlig i Nidaros-styret Dag-Morten Wehn har siklet etter lenge, imponerte Zebastian Bodini (24) mange rundt om i hockeynorge. Kommende sesong trer han på seg den flotte Nidaros-drakta i jakten på flere poeng.

24-åringen fra Karlskoga mellom Oslo og Stockholm kommer til Trondheim med store forhåpninger foran den kommende sesongen.

«Jeg hadde en god samtale med Jansson (Martin, sportslig leder web.red), og jeg tror oppriktig Nidaros har noe bra på gang. Jeg ser virkelig frem til å komme til et lag som satser og vil kjempe om opprykk.» sier en spent Bodini til nidaroshockey.no

Tønsberg Vikings hadde en forferdelig sesong sist, og endte til slutt med kun 8 poeng på de 26 kampene som ble spilt. Til tross for dette leverte Zebastian Bodini mer enn ett poeng i snitt per kamp, og over dobbelt så mange poeng som nestemann på laget. Nå håper han å kunne bidra enda mer i Trondheim.

«Jeg er først og fremst en offensiv spiller som bruker skøyteteknikken og skuddet mitt til å skape muligheter, men jeg kan også brukes i begge ender av isen. Man vinner ikke hockeykamper uten å kunne å forsvare seg også, og jeg vil hjelpe laget til å vinne kamper.»

Dag-Morten Wehn, som har hovedansvaret for det sportslige i styret, har hatt Bodini på radaren en stund, og er veldig glad for at klubben og spilleren ble enige.

«Han er en av mine favorittspilleren fra fjoråret. Han har nok gått litt under radaren til mange, men med den rette rollen og de riktige rekkekameratene er jeg sikker på at vi har fått tak i en toppspiller.» sier Wehn.

Foruten ishockeyen har Zebastian Bodini planer om heltidsjobb utenom, men lover at det blir nok tid til hockey også. Nå håper han bare det blir forandringer i verden i tide.

«Jeg gleder meg til å komme til Trondheim. Nå håper jeg bare det blir litt lettelser i restriksjonene slik at vi kan ha publikum og stemning på kampene også. Det har vært savnet.» avslutter svensken.

Vi ønsker Zebastian velkommen på laget, og håper i likhet med han at så mange som mulig får mulighet til å se han og resten av laget fra tribuneplass kommende sesong.