13

– Vi må bare gi alt!

– Vi må bare gi alt!

Martin Valen (22) har signert ny kontrakt. Foto: Lars Rune Skaug

Den 22 år gamle trønderen tar fatt på sin fjerde sesong i klubben, og er nå klar for å rykke opp, og han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

«Det var jo fryktelig spennende sist sesong, og vi var såpass nære. Nå skal vi ta det ekstra steget og komme oss opp i «det gode selskap» vi også!» innleder han.

Tidligere denne uken hadde han et møte med den ferske hovedtreneren Victor Wallson, og etter samtalen var det liten tvil om at lysten til å være med videre var tilstede.

«Jeg kjenner jo ikke Victor så godt enda, men det er spennende med ny trener. Vi spillere har jo like mye forventninger til han som han har til oss, også får vi bare gi alt for han, så gjør han det samme tilbake. Jeg tror det blir en veldig bra sesong, og det handler alltid om å vinne hver eneste kamp vi spiller.» sier han.

Valen har sammen med lagkameratene tilbakelagt seg en sommerferie som har bestått av familietid, men han har ikke ligget på latsiden av den grunn.

«I år ble det ferie hjemme i kjære Norge, med noen turer på hytta blant annet. Det har blitt en del egentrening, også deltok jeg også på en fotballturnering blant annet.» avslutter han.

Vi i redaksjonen må jo bare anta at laget hans vant hele turneringen ettersom det ikke ble nevnt noe resultat…

Sportssjef Martin Jansson er glad for å ha Valen med videre.

«Martin er en som jobber på for laget hele veien. Han har også potensialet til å hente ut enda flere målpoeng enn han har gjort de siste sesongene.»

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER